KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk
  • Steigerhouten werkbladen en spiegelwanden in de Knipstudio 't Centrum.

Inrichting kapsalon met steigerhout

Een stijlvolle en gezellige inrichting van uw kapsalon draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Uw kapperszaak krijgt zo een professionele uitstraling, waardoor klanten zich op hun gemak voelen én nieuwe klanten sneller even binnenlopen. LoodsXL levert steigerhouten en eikenhouten meubelen voor de inrichting van uw kapsalon. Betaalbaar, van hoge kwaliteit en snel geleverd.

Compleet interieur voor uw kapsalon

Met een mooie set meubelen van steigerhout of eikenhout legt u een goede basis voor de inrichting van uw kapsalon. LoodsXL levert alles wat u nodig heeft om uw kapperszaak een nieuwe look te geven. Wastafels en werkbladen, maar ook gezellige banken en mooie tafels voor wachtende klanten en een balie voor het afrekenen. Met één bestelling is uw kapsalon van A tot Z ingericht, alles netjes in dezelfde stijl én binnen 2 weken geleverd. Uiteraard monteren we uw bestelling bij u in de kapsalon.

U kunt bij ons terecht voor:

  • receptie/balie
  • lijsten voor spiegels
  • (doorlopende) werkbladen
  • productschappen
  • tafels
  • banken
  • kasten
  • wastafelmeubelen

Kapperszaak met tijdloos interieur

Van kappers wordt verwacht dat ze meegaan met de mode. Vaak lopen de trends in interieur, kleding en verzorging in elkaar over. De meubelen van LoodsXL geven uw kapsalon een mooie basis waardoor u in de styling van uw kapsalon met trends kunt variëren. Of u nu gaat voor donkere tinten en een stoere look of voor de moderne zachte pastels, onze houten meubelen zijn tijdloos en passen hier altijd bij. Zo heeft u jarenlang plezier van de inrichting van uw kapsalon.

Inrichting in steigerhout voor kapsalon “Knipstudio ‘t Centrum”

Voor Knipstudio ‘t Centrum in Groningen mochten wij een aantal prachtige meubelstukken leveren (zie boven). Zij hebben gekozen voor een combinatie van steigerhout en staal. Stoer, robuust en helemaal van nu.

Eindresultaat is overweldigend

“Het ontwerp, opgebouwd met mijn wensen, heb ik zelf aangeleverd. LoodsXL heeft alles uitgevoerd en een stijlvolle steigerhouten inrichting gemaakt. Een prachtig eindresultaat is het gevolg”, aldus de eigenaresse van “Knipstudio ‘t Centrum”.

 

Meubelair van steigerhout voor kapperszaak “Verona’s Style”

Neem contact op

Opent u binnenkort een kapperszaak of is uw kapsalon toe aan een metamorfose? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een interieur van steigerhout of eikenhout. Uiteraard kunnen we ook langskomen om de meubelen in te meten en u een passend advies te geven.

Steigerhouten meubelen voor kapsalon

watermark