KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Kantoorinrichting in industriële stijl

Met een mooie kantoorinrichting maakt u een goede eerste indruk op klanten en creëert u een fijne werkplek voor uw werknemers. Zo wordt uw kantoor een plek waar iedereen zich op z’n gemak voelt. Het goede nieuws is: een stijlvolle kantoorinrichting is voor ieder budget bereikbaar. LoodsXL levert kantoormeubilair in industriële stijl. Stijlvol, betaalbaar en snel geleverd.

Sfeervolle en praktische werkplekken

De styling van uw kantoor is een project op zich. U heeft een praktische, zakelijke omgeving die u efficiënt wilt inrichten, maar u wilt ook dat klanten en werknemers zich thuis voelen op kantoor. Een functioneel, maar ook gezellig kantoor zorgt voor verbinding en een goede werksfeer. Zo komt iedereen tot bloei. LoodsXL levert alle meubelen voor een stoere, industriële kantoorinrichting. Dat doen we met eikenhouten en steigerhouten meubelen en metalen tafelpoten.

We leveren voor u:

 • balie of receptie
 • werktafels en vergadertafels
 • kasten
 • banken
 • zuilen
 • productschappen

Kantoorinrichting die past bij uw bedrijf

Uw kantoorinrichting is een verlengstuk van uw bedrijf. Met onze eikenhouten en steigerhouten meubelen voor kantoor legt u hiervoor een tijdloze basis. Onze meubelen hebben een lange levensduur en passen in ieder kleurenschema: ideaal wanneer u wisselt van huisstijl. Natuurlijk maken we alles voor u op maat als dat nodig is. Zo benut u alle ruimte in uw pand optimaal. Omdat we begrijpen dat tijd voor u heel waardevol is, leveren we uw bestelling binnen 2 weken af bij u op kantoor. De montage nemen we u uiteraard ook uit handen.

Bureaus voor het kantoor van Bischoff Enterprise BV in Groningen

Voor Bischoff Enterprise BV maakten wij een modern interieur voor hun kantoor. Bischoff Enterprise BV koos voor bureaus met een industriële uitstraling.

De steigerhouten bureaubladen maakten wij extra dik (5 cm),  hieronder plaatsten wij een onderstel van steigerbuizen met een diameter van 42 mm. Door een combinatie met steigerbuizen onderstel ogen de bureaus stoer en tegelijkertijd licht.

Kantoor inrichting voor Smartranking in Groningen

Voor SEO Bureau Smartranking hebben wij 7 langwerpige plantenbakken geleverd die als room dividers worden gebruikt (zie model State).

Kantoorinterieur voor Inex Verhuur in Almere

Voor Inex Verhuur maakten wij een aansprekend interieur voor hun kantoor. Inex Verhuur koos voor een robuuste en industriële look. Het tafelblad van eikenhout hoogden wij 5 cm extra op, hieronder plaatsten wij een metalen onderstel. Hierdoor oogt de tafel nog krachtiger binnen het interieur.

 • salontafels en vergadertafels
 • wandkasten
 • opbergkasten
 • banken en stoelen
 • barkrukken

Inrichting van de bedrijfskantine

Naast uw kantoorinrichting helpen wij u ook graag met de inrichting van uw bedrijfskantine. Zo trekt u de stijl in het hele pand naadloos door. Van keukenblok tot bar en barkrukken: wij leveren het om uw bedrijfskantine te veranderen in een sfeervolle eetruimte . Waar u en uw werknemers niet alleen zelf graag vertoeven, maar waar het ook leuk is om gasten uit te nodigen voor een receptie of feestje.

Kantoorinterieur voor Oosterpoort Rijschool in Assen

We hebben het kantoor van Oosterpoort Rijschool in Assen ingericht met

Kantoorinrichting voor Job Investment Group

Voor Job Investment Group hebben wij gemaakt:

Steigerhouten bladden zijn met nano-coating behandeld, de stalen frames zijn transparant gelakt.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een industriële inrichting voor uw kantoor? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk bent u welkom in onze showroom in Groningen. We zijn 6 dagen per week zonder afspraak voor u geopend.

watermark