KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Maatwerk voor zakelijke markt

U bent op zoek naar een zakelijk interieur, maar heeft specifieke wensen over de maatvoering? Dat is bij LoodsXL geen enkel probleem. Wij maken uw bestelling snel en vakkundig. Binnen 2 weken ontvangt u uw eikenhouten of steigerhouten meubel op maat.
Vraag dan naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen op +31 50-2301066 of via Whatsapp:whatsapp+31 85-047 0691.

Binnen 1 – 2 werkdagen sturen wij geheel vrijblijvend een passende offerte op maat.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteaanvraagformulier.

Offerteaanvraagformulier

 • Drop files here or
  Max. file size: 2 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Productie in eigen werkplaats

  Wij produceren alle meubelen voor uw zakelijk interieur zelf in onze eigen werkplaats. Met goede en moderne apparatuur én met enthousiaste vakmensen die beschikken over veel kennis en ervaring. Hierdoor werken we niet alleen heel precies, maar ook heel snel. Dat is in uw voordeel, want zo kunnen we ook maatwerk altijd op korte termijn leveren.

  Met maatwerk komt uw interieur tot zijn recht

  Een meubelstuk komt pas echt tot zijn recht als hij perfect past in de ruimte. Het interieur is een samenspel van meubelstukken die samen zorgen voor een mooie sfeer in het pand. Daarom is het zo belangrijk dat elk detail klopt. Niet alleen voor winkels en restaurants, maar ook voor kantoren waar klanten worden ontvangen en waar de eerste indruk daarom goud waard is. Wij maken uw meubelen graag op maat om ervoor te zorgen dat uw zakelijk interieur optimaal is ingericht. Met maatwerk wordt uw interieur niet alleen mooier, u benut bovendien de maximale ruimte van uw pand.

  Maatwerk voor grote orders

  Omdat wij beschikken over een zeer grote werkplaats met eigen designstudio in Groningen is het voor ons eenvoudig om de productie te vergroten. Dat betekent dat u ook voor grote orders bij ons terecht kunt. Voor dezelfde scherpe prijs en met dezelfde snelle levering, ook als uw grote order op maat moet worden gemaakt. Wij maken tot 400 meubelstukken per week in onze fabriek.

  Maatwerk aanvragen voor bestaande artikelen

  Op onze websites steigerhouttrend.nl en industrielemeubelshop.nl vindt u alle meubelen uit ons assortiment. Op de productpagina’s vindt u de verschillende meubelen. Staat uw maat er niet tussen? Vul dan het formulier onderaan de productpagina in. Ook kunt u hier de beschrijving of foto van uw meubel kwijt, zodat wij precies weten wat uw wensen zijn. U ontvangt dan binnen 2 dagen een vrijblijvende offerte van ons.

  Meubel op basis van maatwerktekening

  Heeft u zelf een maatwerktekening, schets of 3D-ontwerp dat u ons wilt laten zien? Dan kunt u deze uploaden via het offerteaanvraagformulier of rechtstreeks contact met ons opnemen. We horen graag wat uw wensen zijn zodat wij uw bestelling op maat kunnen maken.

  Persoonlijk advies of kijken in onze showroom?

  U bent 6 dagen per week welkom om onze meubelen in het echt te komen bekijken. Onze steigerhouten en eikenhouten meubelen staan in onze eigen showroom in Groningen, direct naast onze werkplaats en timmerfabriek. Natuurlijk kunt u ook een afspraak met ons maken. We helpen u dan verder met al uw vragen. We geven u graag deskundig advies voor de inrichting van uw horecazaak, kapsalon, vakantiepark of winkel.

  Neem contact op

  Wilt u meer weten over een zakelijk interieur op maat of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via contactformulier.
  Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden voor uw onderneming.

  watermark