KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk
  • Projectinrichting met X poot industriele steigerhouten tafel

Onze projecten: zakelijk interieur voor bedrijven

Van kleine ondernemer tot groot bedrijf: bij LoodsXL kan iedereen terecht voor een mooi en betaalbaar zakelijk interieur. Steigerhouten en eikenhouten meubelen zijn duurzaam en geven uw bedrijf een eigentijdse uitstraling.

Zakelijk interieur voor winkels en salons

Onder onze klanten bevinden zich veel winkels. Denk aan bloemenwinkels, tuincentra en ook kapsalons. Voor deze opdrachtgevers maken we toonbanken, balies, presentatiemeubelen, tafels, zuilen, maar ook wastafelmeubelen en keukenblokken. Wij leveren alles in één stijl aan. Hierdoor heeft de winkel direct een rustige en professionele uitstraling. Ook maatwerk is hierbij geen probleem, dit leveren wij zonder meerprijs. De levertijd voor een compleet interieur is slechts 4 weken.

Bedrijfsinterieur voor horeca

Natuurlijk leveren wij ook het meubilair voor de horeca. Zowel binnen als buiten op het terras geeft steigerhout of eikenhout een gezellige en gastvrije sfeer. Mooie eettafels, maar ook picknicktafels, picknickbanken en loungebanken behoren tot de opties. Voor hotels leveren wij daarnaast ook bedden, kledingkasten en dressoirs. Onze levertijd is hier ook slechts 4 weken.

Zakelijk interieur voor kantoren

Ook op kantoor wordt steeds vaker gebruik gemaakt van steigerhouten en eikenhouten meubelen. Geen wonder, want mooie houten meubelen geven een bedrijfspand meteen sfeer. Dit zorgt niet alleen voor een professionele werkplek, maar verhoogt bovendien het werkplezier. Daarnaast richten wij ook de bedrijfskantine graag voor u in. Binnen 4 weken staan de meubelen bij u op kantoor.

Inrichting vakantiehuisjes en safaritenten

Glamping is steeds meer in opkomst. Mensen willen graag kamperen met een luxe tintje. De interieurs voor safaritenten en vakantiehuisjes van LoodsXL voldoen daar helemaal aan. Wij leveren een compleet pakket aan meubelen, ook de keuken en het wastafelmeubel, voor een zeer scherpe prijs. De meubelen worden binnen 4 weken bij u geleverd, ook bij grote orders.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de producten van LoodsXL of een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Groningen.

watermark