KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Over Loods XL B.V.

konstantijn tempel is eigenaar van loodsxl de specialist in zakelijk interieur van steigerhoutLoods XL B.V. is een echt familiebedrijf uit Groningen, opgericht door Konstantijn Tempel. In onze eigen werkplaats maken we steigerhouten en eikenhouten meubelen voor de inrichting van bedrijven. Omdat we zelf ondernemers zijn, begrijpen we de vraag van onze klanten als geen ander. Een snelle levering, aantrekkelijke prijs en perfecte afwerking zijn daarom onze speerpunten.

Het ontstaan van Loods XL B.V.

Toen Konstantijn, eigenaar van Loods XL B.V., een steigerhouten stoeltje zag staan, was hij verkocht. Hij vond het mooi en probeerde het zelf ook te maken. Dat lukte goed. Zo goed dat er al snel interesse kwam voor zijn steigerhouten meubelen. Samen met zijn buurman schaalde hij de productie een beetje op, tot hij zich realiseerde dat hij vanuit zijn hobby een bedrijf aan het opbouwen was.

Succesvolle onderneming

Konstantijn besloot er helemaal voor te gaan en richtte Loods XL B.V. op. Een groot succes, want het is nooit stil in de grote werkplaats in Groningen. Ook dochterbedrijf Steigerhouttrend, die steigerhouten meubelen verkoopt voor de particuliere markt, is zeer succesvol. Daarnaast runt Konstantijn ook Industriele Meubelshop. Deze webshop verkoopt onder andere stalen tafelpoten, die ook in de fabriek in Groningen worden gemaakt. Het is druk in de webshops en steeds meer klanten weten Loods XL B.V. te vinden voor steigerhouten en eikenhouten meubelen. Een resultaat waar Konstantijn én zijn team heel trots op zijn.

‘Samen zetten we de schouders eronder’

‘Ik vind het mooi om in een bedrijf te werken met mijn kinderen en met de mannen in de werkplaats die voor het bedrijf door het vuur gaan. Samen zetten we elke dag de schouders eronder. Nuchter blijven en hard werken, zo doen we dat in Groningen. Dat is ook precies wat je kunt verwachten van een samenwerking met Loods XL B.V..”

Sfeerimpressie van Loods XL B.V.

Wilt u nog meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan onze video. Daarin geven we u graag een kijkje achter de schermen en ziet u onze vakmannen aan het werk in onze werkplaats. Natuurlijk bent u ook welkom om in het echt een kijkje te komen nemen. Onze showroom is 6 dagen per week voor u geopend en u kunt zonder afspraak bij ons terecht.

Neem contact op

Wilt u advies over uw zakelijk interieur of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

watermark