KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Steigerhout voor uw bedrijfsinrichting

Bent u op zoek naar een stoer en duurzaam interieur voor uw bedrijf? Dan is een zakelijk interieur van steigerhout voor u de beste keuze. Of het nu gaat om een kantoor, winkel, kapsalon, horecazaak of vakantiehuisje. Steigerhout is sfeervol, sterk, betaalbaar en gaat jarenlang mee.

Duurzaam en low budget

Voor steeds meer bedrijven is duurzaamheid een belangrijk thema. Vanwege het milieu, maar ook vanwege het budget. U kunt als ondernemer elke euro maar één keer uitgeven. Steigerhout kan tegen een stootje en gaat jarenlang mee, ook bij intensief gebruik. Wij leveren uw steigerhouten meubelen tegen een zeer scherpe prijs, waardoor u ook met een minimaal budget jarenlang plezier hebt van uw zakelijk interieur. Bovendien kunnen wij, omdat wij alle meubelen zelf maken, uw bestelling binnen 2 weken bij u afleveren.

Sfeer en gezelligheid

Met een compleet zakelijk interieur van steigerhout zet u meteen een warme sfeer neer en creëert u eenheid en rust. Steigerhout is een ideale basis om uw interieur verder uit te bouwen, vanwege de neutrale look. Bedrijfspanden zijn van zichzelf vaak niet gezellig, maar met een steigerhouten interieur voelen uw gasten én werknemers zich meteen thuis.

Steigerhout voor vakantiehuisjes en safaritenten

Steigerhout wordt veel gebruikt voor safaritenten en vakantiehuisjes. Vakantiegangers met kinderen genieten jarenlang van deze ijzersterke en duurzame meubelen. Dankzij de tijdloze look zijn uw vakantiehuisjes nu mooi ingericht, maar zien ze er ook de komende jaren als nieuw uit.

Wij leveren steigerhouten meubelen voor de inrichting van:

Interieur in steigerhout (rijschool Oosterpoort in Groningen)

Neem contact op

Wilt u meer weten of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Groningen.Wij zijn 6 dagen per week voor u geopend, zonder afspraak.

LoodsXL- inrichting met steigerhouten (industriele) meubelen voor zakelijke markt

watermark