KLANTWAARDERING 9
Showroom annex fabriek
Binnen 2 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk
  • Inrichting brasserie met steigerhout

Bedrijfsinrichting met steigerhout voor horeca

U wilt dat uw klanten zich direct thuis voelen in uw horecazaak. Mensen komen tenslotte bij u voor hun ontspanning. Onze meubelen van steigerhout en eikenhout zijn zeer betaalbaar en zetten direct een gezellige sfeer neer in uw café, brasserie, restaurant of lunchroom. Dat geeft uw horecazaak een mooie, neutrale basis voor een inrichting die past bij uw concept.

Sterke meubelen voor dagelijks gebruik in de horeca

De inrichting van een horecazaak moet tegen een stootje kunnen. Iedere dag maken veel mensen gebruik van uw meubilair. Onze meubelen van steigerhout en eikenhout zijn hiervoor perfect geschikt. Robuust en sterk, juist bij intensief, dagelijks gebruik. Daarnaast leveren we metalen onderstellen en tafelpoten. Dit geeft niet alleen een eigentijdse look aan uw horecazaak, u kiest ook voor een onderhoudsvrije, ijzersterke oplossing. Alle bestellingen leveren wij binnen 2 weken bij u af. Uiteraard monteren we deze op locatie voor u.

Voor de projectinrichting van uw horecazaak leveren wij:

  • receptie
  • vitrine
  • toonbanken
  • bar
  • barkrukken
  • tafels
  • stoelen en banken

Steigerhouten meubelen voor uw terras

Natuurlijk leveren we niet alleen meubilair voor de binnenkant van uw horecazaak. Ook aan het terras is gedacht. Onze steigerhouten tuinmeubelen zijn perfect voor uw buitenruimte. Zo maken we niet alleen picknickbanken, maar ook loungebanken, tafels of bijvoorbeeld een buitenbar. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Wij maken uw meubelen op maat zonder daarvoor een meerprijs te rekenen.

Projectinrichting voor bed and breakfast

Hebt u een bed and breakfast en zoekt u mooie, duurzame meubelen? Onze steigerhouten en eikenhouten meubelen zijn hier perfect voor geschikt. U richt uw bed and breakfast in voor een voordelige prijs en geniet toch van een sfeervolle en professionele uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld aan een bar en tafels, maar ook de inrichting van de kamers zelf. Van bed tot tv-meubel en badkamermeubel: wij maken het voor u.

Recente steigerhouten interieurbouw projecten voor horecazaken

Interieur met steigerhout voor Brasserie Toshka in Groningen

Voor brasserie Toshka in het centrum van Groningen mochten wij een aantal mooie meubelstukken leveren. Toshka koos voor stoere steigerhouten tafels met matrix poten. Dit zorgt voor een industriële look. Daarnaast leverden wij steigerhouten planken en steigerhouten bankjes voor buitenterras. Toshka gaf voorkeur aan steigerhouten planken van maar liefst 5 cm dik in een transparante lak. Dit vergroot het robuuste effect en maakt de meubelen extra sterk.

Buitenterras inrichting met steigerhout voor Hotel Resort Den Berg in Belgie

Inrichting met steigerhout voor Brouwerij The Musketeers in Belgie

Inrichting met steigerhout voor cafe Valida in Duitsland

Inrichting restaurant in industriële stijl

Inrichting PrinsHeerlijk Delicatessenhuis

Neem contact op

Wilt u meer weten over projectinrichting met steigerhouten of eikenhouten meubelen voor uw horecazaak? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie. Liever onze meubelen in het echt bekijken? U bent 6 dagen per week zonder afspraak welkom in onze showroom in Groningen.

watermark