KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk
  • Inrichting brasserie met steigerhout

Bedrijfsinrichting met steigerhout voor horeca

U wilt dat uw klanten zich direct thuis voelen in uw horecazaak. Mensen komen tenslotte bij u voor hun ontspanning. Onze meubelen van steigerhout en eikenhout zijn zeer betaalbaar en zetten direct een gezellige sfeer neer in uw café, brasserie, restaurant of lunchroom. Dat geeft uw horecazaak een mooie, neutrale basis voor een inrichting die past bij uw concept.

Sterke meubelen voor dagelijks gebruik in de horeca

De inrichting van een horecazaak moet tegen een stootje kunnen. Iedere dag maken veel mensen gebruik van uw meubilair. Onze meubelen van steigerhout en eikenhout zijn hiervoor perfect geschikt. Robuust en sterk, juist bij intensief, dagelijks gebruik. Daarnaast leveren we metalen onderstellen en tafelpoten. Dit geeft niet alleen een eigentijdse look aan uw horecazaak, u kiest ook voor een onderhoudsvrije, ijzersterke oplossing. Alle bestellingen leveren wij binnen 2 weken bij u af. Uiteraard monteren we deze op locatie voor u.

Voor de projectinrichting van uw horecazaak leveren wij:

  • receptie of balie
  • vitrine
  • toonbanken
  • bar
  • barkrukken
  • tafels
  • stoelen
  • (horeca)banken

Steigerhouten meubelen voor uw terras

Natuurlijk leveren we niet alleen meubilair voor de binnenkant van uw horecazaak. Ook aan het terras is gedacht. Onze steigerhouten tuinmeubelen zijn perfect voor uw buitenruimte. Zo maken we niet alleen picknickbanken, maar ook loungebanken, tafels of bijvoorbeeld een buitenbar. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Wij maken uw meubelen op maat zonder daarvoor een meerprijs te rekenen.

Projectinrichting voor bed and breakfast

Hebt u een bed and breakfast en zoekt u mooie, duurzame meubelen? Onze steigerhouten en eikenhouten meubelen zijn hier perfect voor geschikt. U richt uw bed and breakfast in voor een voordelige prijs en geniet toch van een sfeervolle en professionele uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld aan een bar en tafels, maar ook de inrichting van de kamers zelf. Van bed tot tv-meubel en badkamermeubel: wij maken het voor u.

Recente steigerhouten interieurbouw projecten voor horecazaken

Inrichting van een café op Camping Norgerberg.

We hebben 3 steigerhouten loungebanken Tucson geleverd. De Tucson loungebank is vervaardigd uit steigerhout en heeft blokachtige armleuningen van 20 cm breed. Deze armleuningen bieden voldoende ruimte om bijvoorbeeld een verfrissend drankje neer te zetten. De voorkant van de bank is open, waardoor er een gevoel van ruimtelijkheid ontstaat.

Inricthingterras met steigerhouten loungesets voor Hotel van der Valk in Dennehof

We leverden steigerhouten loungesets Tucson en steigerhouten krukkjes Ririe voor het buitenterras.

Interieur met steigerhout voor Brasserie Toshka in Groningen

Voor brasserie Toshka in het centrum van Groningen mochten wij een aantal mooie meubelstukken leveren. Toshka koos voor stoere steigerhouten tafels met matrix poten. Dit zorgt voor een industriële look. Daarnaast leverden wij steigerhouten planken en steigerhouten bankjes voor buitenterras. Toshka gaf voorkeur aan steigerhouten planken van maar liefst 5 cm dik in een transparante lak. Dit vergroot het robuuste effect en maakt de meubelen extra sterk.

Complete inrichting brasserie Hemelhoeve in Brasschaat België

Voor brasserie Hemelhoeve in Brasschaat België mochten wij de complete inrichting verzorgen. Wij hebben zowel het terras als het restaurant ingericht met stijlvolle meubels. Het terras is voorzien van steigerhouten loungebanken met een klep model Superior en 30 keer eettafel Miami.  De tafels zijn voorzien van nano coating om zo de tafels te beschermen tegen vocht en vuil. Ook hebben wij dressior Tepic geleverd om borden en bestek in op te bergen.  De statafels zijn voorzien van een inbouwbrander. Voor het interieur van de brasserie is er een gekozen om een luxe look and feel toe te voegen. Hier zijn zowel hoge eikenhout bartafels als eikenhout eettafels geplaatst met een industrieel frame. De bladen zijn voorzien van een matte lak. Deze lak is slijtvast en beschermt tegen vocht en vlekken.

Buitenterras inrichting met steigerhout voor Hotel Resort Den Berg in Londerzeel België

Voor hotel Den Berg in Londerzeel (België) hebben wij een compleet buiten terras inclusief bar gemaakt. Op deze schitterende locatie worden bedrijfsfeesten georganiseerd. Wij hebben aan de linkerkant van het terras bank model Buffalo en Tucson geplaatst met strakke zwarte kussens. Ook hebben we hocker model Haley en bankje Moore geleverd . In het midden een gave bar van steigerhout met zwart blad. Aan de rechterkant van het terras staan 12 statafels model Stanton met 24 industriële barkrukken model Macon. Het frame van de barkrukken zijn zwart gepoedercoat. Wij adviseren om meubels die buiten staan te laten poedercoaten, om zo roestvorming te voorkomen. De steigerdelen hebben we behandeld met een kleurloze nano coating. Deze coating is water en vuil afstotend. Alles bij elkaar een prachtig geheel om onvergetelijke feesten te organiseren.

Inrichting met steigerhout voor Brouwerij The Musketeers in België

Inrichting met steigerhout voor cafe Valida in Duitsland

Inrichting restaurant in industriële stijl

Inrichting PrinsHeerlijk Delicatessenhuis

Neem contact op

Wilt u meer weten over projectinrichting met steigerhouten of eikenhouten meubelen voor uw horecazaak? Neem dan contact met ons op. We geven u graag meer informatie. Liever onze meubelen in het echt bekijken? U bent 6 dagen per week zonder afspraak welkom in onze showroom in Groningen.

watermark