Heb jij misschien een plan om voor jezelf te beginnen, of is je winkel, restaurant of kantoor interieur aan vervanging toe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al jarenlang produceren we in ons bedrijf in Groningen steigerhouten meubelen voor projectinrichting. Steigerhout is stoer, geeft rust en is ook nog eens goed betaalbaar en populair. Kortom verschillende positieve eigenschappen om jouw project een “boost” in de goede richting te geven. Dit is voortgekomen uit de vraag naar het inrichten van winkels, beurs stands en onze  afdeling interieurbouw.

We werken samen met architecten, project ontwikkelaars en installatie bedrijven en kennen de klappen van de zweep. We kunnen je helpen met jouw project vanaf de teken tafel tot aan de opening, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op de voor jouw daadwerkelijk belangrijke zaken zoals inkoop en organiseren van bankzaken en eigen personeel.

We maken niet alleen project meubelen van steigerhout maar ook met andere houtsoorten kunnen we prima uit de voeten, je kan denken aan eiken hout, noten hout en we hebben zelfs een eigen metaal afdeling en spuit cabine. Hieronder een impressie van ons werk.

Heeft u vragen, bel dan met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder, mocht je overtuigd zijn en wil je een kennismaking gesprek of intake om misschien een project met ons aan te pakken aarzel dan geen seconde en bel of mail ons, we komen zonder verdere kosten bij je langs om jouw wensen voor jouw project te bespreken en misschien wel uit te voeren, daag ons uit!
Zie ook onze laatste projecten, uitgevoerd in 2015 – 2022.