KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Projectinrichting met steigerhouten en eikenhouten meubelen

U zoekt een nieuwe inrichting voor uw kantoor, winkel, kapsalon, restaurant of vakantiepark? Met onze meubelen creëert u precies de uitstraling die past bij uw onderneming. LoodsXL maakt steigerhouten en eikenhouten meubelen voor het zakelijk interieur van iedere ondernemer, groot of klein. Wij leveren uw projectinrichting snel, tegen een scherpe prijs en verzorgen maatwerk zónder meerprijs.

Sfeervol en functioneel

Een professionele uitstraling is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Zo krijgen uw klanten een goede eerste indruk, een kans die u maar één keer krijgt. Bovendien vergroot een functioneel en sfeervol zakelijk interieur het werkplezier van uw werknemers. En dat komt het eindresultaat ten goede. Investeren in een goed zakelijk interieur is daarom geen luxe, het is een noodzaak.

Betaalbaar en toch mooi

Veel bedrijven hikken tegen een nieuw zakelijk interieur aan vanwege de kosten. Projectinrichting met steigerhout is een zeer voordelige optie voor ondernemers die de kosten graag laag houden, maar niet willen inleveren op kwaliteit. Steigerhouten meubelen gaan jaren mee, maar zijn zeer betaalbaar in de aanschaf.

De materialen voor uw projectinrichting

Alle productie in eigen werkplaats

Omdat wij alle meubelen zelf ontwerpen en produceren in onze eigen fabriek, kunnen we de kosten laag houden en snel leveren. Daarom zijn onze eikenhouten en steigerhouten meubelen heel betaalbaar voor iedere ondernemer. Bovendien zijn wij voor onze producten niet afhankelijk van toeleveranciers en andere bedrijven. Hierdoor kunt u voor de volle 100% op ons rekenen, ook voor grote orders. Wij produceren tot 400 meubelen per week en leveren deze binnen 2 weken. Altijd, ook wanneer u een maatwerkbestelling bij ons plaatst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw projectinrichting? Neem dan contact met ons op of breng een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Groningen. U kunt 6 dagen per week zonder afspraak bij ons terecht.

Steigerhouten kantoorinterieur voor Job Investment Group

Projectinrichting met steigerhouten (industriele) meubelen voor zakelijke markt

watermark