Loods XL heeft al lange tijd een showroom in de fabriek in Groningen. In Appingedam is nu ook een unieke meubelwinkel geopend. Hier kun je heerlijk neuzen tussen alle meubels. Je kunt hier direct hulp vragen om jouw perfecte meubel te vinden. Uiteraard is het mogelijk om te overleggen over eventuele maatwerk meubelen.

meubelwinkel Appingedam

Welke meubelen staan in de winkel?

In de winkel staan verschillende meubels uit de webshop. Van mangohouten meubelen tot aan de steigerhouten meubelen. Ook vind je hier verschillende accessoires, eetkamerstoelen en lampen om de look in huis compleet te maken. Je kunt hier de meubelen echt ervaren en van dichtbij bekijken. Zo weet je zeker dat jij de beste keuze maakt voor in huis. Wil je ze online bekijken? Bekijk hier dan onze:

Korting

Indien wij een kortingsactie hebben lopen geldt dit enkel voor (maat)werk meubelen. Op (woon)accessoires geven wij geen korting.

Is het mogelijk om maatwerk meubelen te bestellen in de winkel?

Het is mogelijk om maatwerk meubelen te bestellen in de winkel. Samen met jou bekijken welke mogelijkheden er zijn. Niet alle meubelen in de winkel zijn op maat te bestellen. Zo zijn veel mangohouten meubelen alleen te bestellen in standaard maten. Het personeel van Loods XL bespreekt graag met jou de eventuele alternatieven voor deze meubelen, zoals met eikenhout of steigerhout.

Openingstijden

De winkel in Appingedam is geopend van vrijdag tot en met zaterdag. Je kunt tussen 11:00 en 16:00 altijd langskomen in de winkel.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 11:00 – 16:00
Zaterdag: 11:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Adres

Koningstraat 45
9901 ED Appingedam

Parkeren

Er zijn mogelijkheden tot parkeren bij de winkel. Parkeren is gratis bij de winkel.

Meubelwinkel Appingedam