De bestelling kan op drie manieren geleverd worden:

1. Levering door Loods XL

Elke week rijden wij meerdere keren vanuit Groningen met een vrachtwagen vol meubelen het hele land door.

Je ontvangt binnen 14 dagen na jouw bestelling een e-mail, waarin wij met een voorstel komen om de bezorging in te plannen.

Wij plannen je bestelling in per dagdeel (‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds). Als je akkoord bent gegaan met de bezorgdatum en je bent niet thuis, dan zijn wij helaas genoodzaakt om extra bezorgkosten in rekening te brengen. Dit omdat wij nogmaals langs zullen komen om de meubels op een ander moment te bezorgen.

2. Levering door onze externe transporteur

Onze externe transporteur komt iedere dag langs om de bestellingen in te laden. Vervolgens wordt er een transportplanning gemaakt bij de externe transporteur, hier hebben wij geen invloed op.

Daarna wordt er een bezorgafspraak gemaakt. De chauffeurs zullen de meubelen tot de eerste drempel begane grond leveren. De meubels worden geleverd op het door jouw opgegeven afleveradres.

Wil je zo snel mogelijk je bestelling geleverd hebben, maar op een doordeweekse dag afspreken gaat lastig? Misschien willen jouw buren de bestelling wel aannemen! De leveringen buiten Nederland en België verzorgen wij via internationale transporteurs en altijd in overleg.

3. Levering door Post NL

In sommige gevallen kan jouw bestelling geleverd worden door Post NL op eigen kosten en eigen risico. Je kunt de kosten bij ons opvragen. Het gaat dan voornamelijk om kleine artikelen die niet al te zwaar zijn. Verzenden is op eigen risico. Mocht het pakket zoekraken dan kan Loods XL hier niet verantwoordlijk voor worden gesteld. Tevens kunnen wij niet garanderen dat het pakket voor een specifieke datum bij je binnen is, gezien wij afhankelijk zijn van het postbedrijf.

Zodra jouw bestelling verzonden is, ontvangt je van ons een track en tracé nummer. Met deze code kun je het pakketje volgen en precies zien op welke tijdstip het bezorgd wordt.

4. Internationale levering

Voor alle landen buiten Nederland en België zijn de bezorgkosten op aanvraag. Wist je dat we bijvoorbeeld ook regelmatig in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Frankrijk en Curaçao leveren?

Bespaar op internationaal transport door jouw meubelen gedemonteerd te laten leveren. Dit scheelt veel ruimte, dus transportkosten. We leveren gewoon in grote delen zodat de meubels in no-time in elkaar geschroefd zijn. Als je er niet uit kom kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Loods XL. Wij staan jou graag te woord.