1. Bestellen

Na het afronden van jouw bestelling krijg je een bevestiging via de e-mail. Wij krijgen een bevestiging van jouw order. Vervolgens gaan wij met jouw order aan de slag.

2. Productie

Jouw meubel wordt door een onze ervaren meubelmaker geproduceerd in onze fabriek in Groningen. Indien er onduidelijkheid is over de order, dan wordt je hierover uiteraard gebeld of gemaild.

3. Levertijd en bezorging

De gemiddelde levertijd is 1 tot 5 weken. Dit kan in verband met feestdagen of vakanties iets langer zijn. Hopende op je begrip! Als de bestelling klaar is wordt er contract opgenomen via de mail om een afspraak in te plannen. Wij komen dan met een voorstel voor een leverdatum en tijd. Op de leverdatum wordt je 30 minuten van te voren door onze chauffeur gebeld. Op deze manier is het niet nodig om de hele dag thuis te wachten.

De meubelen worden afgeleverd tot de eerste drempel op de begane grond, mits anders is aangegeven of afgesproken. Alleen enkele kleine artikelen zullen we via postNL versturen. Je ontvangt dan de track & tracé code binnen 1 week zodat je het pakket kunt volgen.

4. Service

We maken maatwerk producten van steigerhout (nieuw en oud). Dit is een robuuste houtsoort die een tweede leven krijgt. Geen plank is gelijkt en dat betekent ook dat geen meubel gelijk is. Doordat steigerhout een robuuste houtsoort is kan het gaan werken (krimpen of uitzetten). Hierdoor kunnen er kieren ontstaan.

Als er iets mis is met de order, bijvoorbeeld de maat komt niet overeen of er is een defect bij levering, dan kun je dit binnen 8 dagen aan ons melden. Wij zullen dan met een passende oplossing komen. Bijna in alle gevallen vragen we om foto’s te sturen van het meubel, zodat we een goede inschatting kunnen maken waar het probleem zit.

Je kunt ons bereiken via +31(0)50-2301066 of info@loodsxl.nl