Klantenservice van LoodsXL De aanschaf van meubels doe je niet zomaar. Het is vaak een grote investering en je wilt natuurlijk het perfecte meubel in jouw interieur. Daarom nodigen wij jou graag uit in onze showroom. Hier kun jij onze meubels bewonderen en voelen. Bovendien neem je direct een kijkje waar de magie gebeurd. Onze showroom bevindt zich namelijk in onze fabriek in Groningen.

De showroom is zes dagen per week geopend. Hier kun je rustig ronddwalen in drie verschillende showrooms. In de eerste showroom vind je onze steigerhouten binnen meubelen. Je vindt hier onder andere tafels, bureau’s en kasten. De tweede showroom is ingericht met onze steigerhouten buiten meubelen.

Hier bewonder je bijvoorbeeld onze loungebanken en tuinbanken. Ook kun je hier onze kussens bekijken. Alle 24 kleuren zijn aanwezig. Tot slot hebben een derde showroom ingericht met onze industriële en betonlook meubelen. Zo krijg jij een goed beeld van onze meubelen en kun je ze direct ook voelen en testen. Zo beleef je wat je straks in huis of in de tuin hebt staan. Let op! Het aanbod in onze showroom is wel beperkt. Niet alle modellen van onze webshop staan in de showroom.

Uiteraard helpen onze ervaren en vriendelijke medewerkers je graag. Of het nu gaat om maatwerk voor een een winkel, de inrichting van jouw woning of de inrichting van jouw tuin of dakterras we denken graag met je mee.

Advies over maatwerk meubelen en onderhoud

Natuurlijk kunnen wij jou ook adviseren over het onderhoud van jouw steigerhouten meubel. De verschillende behandelingen kan je in de showroom bekijken (nano coating, transparante lak, grey/white of black wash).

Wil je alvast een indruk krijgen van onze meubels? Kijk dan op onze inspiratiepagina naar de reeds gemaakte steigerhouten interieurs voor binnen- en buitenland.

Meubelen van steigerhout, eikenhout of betonlook en met industriele look in Groningen

Op zoek naar meubelen in Groningen? Bezoek gerust onze showroom en onze fabriek. Onderstaand vind je de openingstijden en het adres van SteigerhoutTrend [LoodsXL].

Openingstijden meubelfabriek en showroom

Maandag t/m vrijdag van 7:00 – 16:00
Zaterdag van 10:00 – 16:00

Parkeren

Parkeren bij onze showroom is geen probleem. We beschikken over ruim 100 parkeerplaatsen. Op onze locatie kan je ook zien hoe onze medewerkers met de fabricage van meubelen bezig zijn. Kom langs en beleef onze fabriek om zelf de sfeer van meubelen van steigerhout, eikenhout of betonlook te proeven!

Adres fabriek en showroom

Loods XL B.V.
Rouaanstraat 5 , 9723 CA Groningen
Telefoonnummer: +31(0)502-301-066
Onze showroom is 5 minuten lopen vanaf Europapark station Groningen.

Klik hier voor een routebeschrijving.