KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Showroom in Groningen

Wilt u de steigerhouten en eikenhouten meubelen van Loods XL B.V. in het echt bekijken? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom in Groningen. Wij zijn 6 dagen per week geopend en u kunt zonder afspraak bij ons terecht. Er is altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Compleet beeld van ons aanbod

Een zakelijk interieur kiezen is een grote beslissing. Daarom begrijpen wij heel goed dat u het prettig vindt om kennis te maken met ons bedrijf. In onze showroom in Groningen vindt u kasten en tafels, maar bijvoorbeeld ook tuinmeubelen voor uw terras. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden. Ook de stalen tafelpoten die wij zelf in onze werkplaats maken, kunt u in onze showroom bekijken.

Maatwerk zonder meerprijs

Zoekt u iets wat niet in onze showroom staat? Bespreek het vooral met ons. Geen vraag is ons te gek. Ook uw vragen voor maatwerk kunt u tijdens uw bezoek aan ons stellen. Wij maken uw meubelen op maat zonder meerprijs. De levertijd is altijd 2 weken.

Alle productie in eigen werkplaats

Onze showroom in Groningen grenst aan onze werkplaats. U ziet dus niet alleen onze meubelen, maar ook direct waar ze gemaakt worden. Alle zakelijke interieurs maken wij van A tot Z zelf, in onze eigen fabriek. Onze timmermannen in de werkplaats hebben veel kennis en ervaring die ze graag inzetten voor uw bedrijf.

Parkeren bij onze showroom in Groningen

U kunt bij onze showroom gratis parkeren.

Neem contact op

Wilt u liever een afspraak maken of direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Onze meubelfabriek/showroom is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00
zaterdag van 9:00 – 17:00

Adres fabriek/showroom en route beschrijving
Loods XL B.V., Rouaanstraat 5, 9723 CA Groningen
Telefoonnummer:+31(0)502-301-066
5 minuten lopen vanaf Europapark station Groningen

 

watermark