Loods XL is een grote speler binnen de zakelijke markt op het gebied van steigerhouten meubelen. Staat u op het punt steigerhouten meubelen voor uw zaak aan te schaffen of de huizen op een vakantiepark te voorzien van steigerhouten meubelen? Dan bent u bij Loods XL aan het juiste adres. Zie meer: recente projecten.

Dagelijks richten wij winkels in met steigerhouten meubelen of een combinatie met steigerhout en HPL. Wij leveren onze meubelen aan verschillende vestigingen van Tuinland (Groningen, Assen, Zwolle en de Wilp). Ook hebben wij als opdrachtgever Spinder Design een meubelzaak met 20 vestigingen in Groningen en Friesland.

Met onze zakelijke klanten maken wij graag een persoonlijke afspraak. Wij geven deskundig advies op kantoor of in onze showroom. Vele bedrijven zijn jou voor gegaan en hebben nog altijd dagelijks plezier van onze steigerhouten meubels.

Ook is het mogelijk dealer te worden van onze prachtige steigerhouten meubelen in je eigen (woon) winkel of webshop. Wij doen aan dropshipping. Via je eigen winkel/webshop verkoop jij onze meubels en wij regelen dat het op plaats van bestemming komt.