KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Zakelijk partner van LoodsXL worden?

Wij bedienen zakelijke klanten in het hele land. Via onze webshop, maar ook via onze resellers. Zij zijn zakelijk partner van LoodsXL. Onze meubelen staan bij verschillende bedrijven in de showroom. Zo kan iedereen vanuit het hele land onze meubelen bekijken en beoordelen op kwaliteit.

Zakelijk partner van LoodsXL worden?

Wij werken volgens de dropshipping methode. U heeft de showmodellen van onze producten in huis. Bij een order stuurt u de opdracht door naar ons. Wij maken het product en zorgen dat het op de plaats van bestemming komt. Wij hebben gekozen voor deze methode omdat wij altijd toezien op de kwaliteit van onze producten. U bent zelf verantwoordelijk voor de facturering. Meld u aan als zakelijk partner van LoodsXL.

Kennismaken met LoodsXL

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om onze producten aan te schaffen via onze verkooppunten. Dit doen wij omdat we al onder veel bedrijven bekend zijn als partner voor het zakelijk interieur, maar onze naamsbekendheid nog veel verder willen vergroten. Wij geloven in onze kwaliteit en streven ernaar dat LoodsXL een begrip wordt in de zakelijke projectinrichting. Door onze meubelen ook via onze verkooppunten te verkopen, leren nog meer mensen ons bedrijf kennen.

Kopen bij een zakelijk partner

Al onze verkooppunten voldoen aan onze voorwaarden op het gebied van service, levering, kwaliteit en privacy. De bedrijven die wij geselecteerd hebben als zakelijk partner bieden onze producten in hun winkel of showroom aan. Uiteraard worden alle meubelen die u koopt via onze verkooppunten gewoon in onze eigen meubelfabriek in Groningen gemaakt. Wij dragen voor al onze producten veel zorg en hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Daarom werken wij alleen samen met de beste zakelijk partners die we door het land kunnen vinden.

Verkooppunt bezoeken?

Dankzij de verkooppunten in heel Nederland kunnen nog meer ondernemers kennismaken met LoodsXL. Bent u benieuwd of er een verkooppunt bij u in de buurt is? Neem dan contact met ons op.

watermark