Woon je in België en wil je graag bestellen bij ons? Dat is geen probleem! SteigerhoutTrend bezorgt ook in België.

Levertijden in Belgie

De levertijden in België variëren voor de producten en is afhankelijk van welke levering je kiest.

  • Bij een standaard levering is de levertijd 1 tot 4 weken in België na bestelling.
  • Een uitgebreide levering heeft een levertijd van 1 tot 7 weken na bestelling*.
  • Woonaccessoires hebben een levertijd van 1 tot 7 weken.

*M.u.v. poedercoating, hierdoor wordt de levertijd vertraagd.

*Mits jouw agenda de leverafspraak toelaat.

*Aan bovenstaande levertijden kunnen geen rechten ontnomen worden. Deze levertijden zijn indicaties.

*Levertijden op de website bij producten of categoriepagina’s zijn niet leiden.

Snelle levering in België mogelijk

Wil je snel het meubel in huis hebben? Neem contact op met de klantenservice. In sommige gevallen is het mogelijk om de levertijd te versnellen. Het is mogelijk om een bestelling tegen betaling door een externe te laten leveren. Hierbij is dan niet mogelijk om je meubel te laten monteren en ook zijn rembours betalingen niet mogelijk.

Waar moet ik rekening houden bij de levering?

Controleer het meubel bij levering altijd op eventuele schade. Heb je het meubel aangenomen en een handtekening gezet, dan is SteigerhoutTrend niet meer verantwoordelijk voor de schade aan het product.

Standaard bezorging in België

De transporteur leveren jouw bestelling af op het adres. Bij deze optie moet je zelf zorgen dat het meubel wordt gemonteerd en op de juiste plek zetten. Heb je gekozen voor een standaard levering met montage? Dan moet je er rekening mee houden dat het meubel op de begane grond wordt gemonteerd. Wil je dit niet? Kies dan voor een uitgebreide levering op etage.

Woon je in Wallonië (België)? Dan dienen wij extra verzendkosten hiervoor in rekening te brengen. Prijs op aanvraag.

Uitgebreide levering begane grond

Uitgebreide levering op de begane grond met montage raden wij aan wanneer je hulp wil bij montage. Het voorkomt dat u de chauffeur een handje moet helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. De montage wordt gedaan door de chauffeur. Montage aan wanden is niet mogelijk. Deze levering kost; € 59,-.

Uitgebreide levering etage

De uitgebreide levering wordt aangeraden wanneer je het meubel gemonteerd op een etage wilt. Het kan voorkomen dat je de chauffeur een handje moet helpen met de montage en verplaatsen van het meubel. Mocht het meubel groot zijn, dan dien je zelf rekening te houden met een eventuele verhuislift. Je kunt altijd contact opnemen voor advies met de klantenservice. Ook bij deze levering is niet mogelijk dat er aan wanden wordt gemonteerd. Deze levering kost; € 99,-. Bestel je twee of meer meubels voor uitgebreide bezorging op etage, dan rekenen wij hier extra kosten voor, deze prijs is op aanvraag.

Bestelling zelf ophalen

Haal je de bestelling zelf op? Je dient de bestelling binnen 4 weken op te halen. Na 4 weken wordt er € 20 opslagkosten berekend.