Loods XL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. Voorheen was onze naam SteigerhoutTrend, dit is veranderd sinds 6 november. LoodsXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen.  

Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van Loods XL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Waarom wij:

  • No nonsense mentaliteit, de klant is koning. Onze klanten geven ons een 8+ voor onze service.
  • Eigen ontwerpers en showroom gevestigd in Groningen.
  • Klantenservice en meubelmakers op dezelfde locatie.
  • Showroom en meubelwinkel in Appingedam.
  • Snelste levering in de branche, ook voor maatwerk (m.u.v. gepoedercoate stalen frames,  zitmeubilair, woonaccessoires en uitgebreide levering.)
  • Complete inrichting en projecten door heel Europa.
  • Montage- en etage leveringen mogelijk.
  • Klantenservice 24/7 dagen via e-mail bereikbaar.
  • Minimaal 1 jaar service en garantie op meubelen uit de webshop of showroom.

Maatwerk

100% van onze productie doen we zelf. Dit wil zeggen dat we alle producten zelf ontwerpen en op maat maken in onze eigen fabriek.

We zijn daardoor niet afhankelijk van andere bedrijven of toeleveranciers. Daardoor kunnen wij de levertijd beperken tot 14 dagen.

Ook maatwerk meubelen worden binnen twee weken geleverd, dat geldt voor 1 meubel maar ook voor een compleet interieur.

team steigerhouttrend

Fabriek en showroom

Een kijkje in onze fabriek of showroom in Groningen kan altijd. Je kunt altijd zonder afspraak langskomen. Daar produceren wij onze meubelen van steigerhout-, douglas-, eikenhout en betonlook.

Je kunt de diverse materialen en meubelen even aanraken en uitproberen op deze manier krijg je een sfeerimpressie. Wil je meubelen op maat bestellen, dan kun je die uitgebreid met ons bespreken. We zullen je dan met raad en daad bijstaan, zodat je altijd met een goed gevoel weg gaat.

Ons bedrijf is 6 dagen per week geopend. Kom gerust langs zonder afspraak en neem een kijkje in de showroom.

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 16:00
Zaterdag 10:00 – 16:00

LOODS XL B.V.
KVK 71338403
BTW NL858676394B01
Rouaanstraat 5
9723 CA Groningen