Onder onze klanten zijn de volgende bedrijven: Ajax, Crisp, KAA Gent, Stichting schOOl Lelystad, Albert Heijn, Gemeente Groningen, Visio de Brink, Transavia, Jumbo, Madurodam, Landal Greenparks, Molecaten, PSV, Tuinland, Enexis, RTL 7, SBS6, Trendhopper, Tennispark Vreugd & Rust, VGZ Verzekering en Grolsch.

Met onze zakelijke klanten maken we graag een persoonlijke afspraak. We geven u deskundig advies – bij u op kantoor of in onze showroom.

Informatie over maatwerk nodig of een offerte opvragen? Vraag het hier direct aan.

In 10 jaar tijd hebben wij ruim 15,000 tevreden klanten bediend en meer dan 30 meubelwinkels. We zijn daarom niet voor niks uitgeroepen tot winnaar van de steigerhouten meubel branche.

We maken allerlei soorten steigerhouten meubelen in opdracht. Steigerhouten bedden, kasten en bureaus voor diverse project ontwikkelaars van studentenhuizen. Wij richten ook complete safari tenten in met onze mooie steigerhouten meubelen die absoluut tegen een stootje kunnen, iets wat bij een camping met steeds wisselende vakantiegangers geen overbodige luxe is.

Ook maken we de steigerhouten tafels zowel ronde als tafels op poten, voor de 4 vestigingen van Tuinland. Dit is een erg gewaardeerde klant van ons en daar zijn we best trost op. Recent hebben we ook een super gave beach tent in het Duitse plaatsje Aurich ingericht en de recensies waren lovend.

We hebben in de loop der jaren zoveel ervaring en kennis opgebouwd dat we nergens meer van staan te kijken en onze productie desgewenst op kunnen voeren naar 400 stuks steigerhouten meubelen in 1 week.

We garanderen een aflevertermijn van 14 dagen na opdracht en desgewenst nog sneller, dat komt mede door de zeer korte lijnen binnen onze club.
Sta je op het punt steigerhouten terrasmeubels voor jouw horecazaak aan te schaffen of de huizen op een recreatie park te voorzien van steigerhouten meubels? Maak dan een afspraak of vraag het hier direct een offerte aan.