Meubilair is ontzettend belangrijk voor de horeca. Je wilt voldoende ruimte voor jouw gasten en de bediening. Bovendien wil je duurzaam meubilair. Het moet tegen een stootje kunnen, want ieder jaar nieuwe banken, tafels of stoelen is geen optie. Daarnaast wil je meubilair dat mooi is. Het draait uiteindelijk niet alleen om functie, maar ook om sfeer. Zeker in de horeca is sfeer en ambiance belangrijk.

Loungebank Tucson van steigerhout voor Horeca

Horeca terras meubels op maat 

Een meubel voor je restaurant, café, kroeg of bar koop je niet zomaar. Deze meubels moeten voldoen aan hoge eisen. Kwaliteit moet hoog zijn en het meubel moet wendbaar zijn. Niet elk meubel is geschikt voor buiten of wendbaar, maar ook duurzaamheid is een belangrijke eis voor meubels buiten.

Maatwerk is dan een logische optie. Zo voldoet het meubel aan alle wensen. Echter, maatwerk wordt vaak duur geacht en je bent bang dat het lang duurt. De maatwerkoplossingen van Loods XL gaan je zeker verrassen. Allerlei meubels op maat zijn mogelijk, vanuit eigen ontwerp of uit onze collectie. Elk meubel wordt snel geproduceerd en onze prijs is vergelijkbaar aan die van een meubel uit onze collectie. 

Vrijwel elk meubel kan op maat worden geproduceerd. Denk aan: 

Bij elk meubel is mogelijk bijpassende kussens te bestellen in 24 verschillende kleuren. Deze kussen worden ook op maat geproduceerd en de levertijd is 2 tot 8 weken nadat het buitenmeubilair is geleverd. 

Duurzame steigerhouten meubels voor de horeca 

Voor buiten, maar ook voor binnen, koop je duurzame meubels voor de horeca bij Loods XL. Steigerhout is een duurzaam materiaal en bewerkbaar. Daarnaast heb je met een nano coating praktisch een onverwoestbaar meubel.

De coating zorgt ervoor dat water en vuil niet het hout binnendringt. Dit scheelt enorm in onderhoud, ondanks dat het onderhoud al laag is van het meubel. Je maakt de meubels makkelijk schoon met een licht vochtige doek of een borstel. Heb je grote vlekken of een beschadiging? 

Dan kun je simpelweg gewoon schuren en is meubel weer nieuw! Breng de nano coating weer aan en je hebt weer nieuw meubel voor een tijd. Ideaal en duurzaam voor in de horeca. 


Vul in dit formulier in.
We helpen je graag met zoeken naar de juiste oplossing!

We denken graag me je mee