Loods XL heeft het hele jaar verschillende acties en biedt kortingen aan. Dit geldt voor alle meubelen, behalve de OUTLET artikelen. Zo kun je met korting een maatwerk meubel bestellen. Deze acties en kortingen verschillen dus door het hele jaar heen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of volg ons op Facebook. Zo profiteer jij altijd van de beste kortingen op het juiste moment.

Voorwaarden kortingsacties

  • De korting is alleen geldig op de aangegeven data en kan dan ook niet met terugwerkende kracht verrekend worden.
  • De korting geldt alleen voor artikelen/producten en/of categorieën zoals genoemd bij de actie.
  • De EXTRA korting (b.v. extra 10% korting) geldt niet voor OUTLET artikelen en de samples.
  • De EXTRA korting (b.v. extra 10% korting) kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingsbonnen.
  • De EXTRA korting via Facebook of via Instagram kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingsbonnen en niet geldig voor maatwerk.
  • De korting kan alleen toegepast worden op nieuwe bestellingen, niet op eventuele behandelingen die later worden gewijzigd.
  • De korting in de showroom in Groningen / winkel in Appingedam is alleen toegepast op (maat)werk meubelen, niet op (woon)accessoires.

Op de hoogte blijven van de laatste acties

Wil je op de hoogte blijven van onze winacties, evenementen en aantrekkelijke deals, volg dan onze Facebook pagina. Onze promotieacties zijn op geen enkele manier verbonden met Facebook en zijn op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie, die je verstrekt door mee te doen aan acties, verstrek je niet aan Facebook maar aan Loods XL.

Onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, de nieuwste trends en de laatste aanwinsten in onze collectie van steigerhouten meubelen? Schrijf je meteen in voor onze nieuwsbrief en profiteer van alle voordelen die wij bieden.

Bekijk onze nieuwsbrieven en onze acties