Wij bezorgen onze meubelen met standaard levering en uitgebreide levering in Nederland en Belgie circa 1-3 weken* na bestelling

* M.u.v. poedercoat, hier geldt een levertijd van circa 1-6 weken
* M.u.v. uitgebreide levering voor kasten, hoogslapers, bedstede en loungebanken met opbergsysteem geldt een levertijd van circa 1-8 weken
* Op onze woonaccessoires en zitmeubilair zit een levertijd van circa 1-7 weken, mits voorradig
* Op stalen bloembakken zit een levertijd van circa 4-9 weken
* Mits jouw agenda dit toelaat
* Bovenstaande levertijden zijn onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan worden ontnomen. De aangegeven weken zijn een indicatie.
* Levertijden op onze product informatie pagina zijn momenteel niet leidend

Krappe deadline? Heb jij een meubel voor een bepaalde datum nodig? Neem even contact op met onze klantenservice. In de meeste gevallen is het mogelijk om de bestelling tegen betaling door een externe te laten leveren, hierbij is het niet mogelijk om je meubel te laten monteren en zijn rembours betalingen niet mogelijk.

Poten die gegalvaniseerd moeten worden hebben een langere levertijd, neem hiervoor contact met ons op per mail.

Het is belangrijk om het meubel zelf te controleren op eventuele schade, zodra er een handtekening is gezet zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de eventuele schade aan het product.

Als je de bestelling bij ons komt afhalen dan dient dit binnen 2 weken naar melding te gebeuren. Na 2 weken zullen wij €20 opslagkosten per week in rekening brengen.

Mocht je akkoord zijn gegaan met de leverdatum en dit 48 uur voor de leverdatum annuleren, dan zullen wij hier kosten voor in rekening moeten brengen. De kosten hiervan zijn €59 daar bovenop zullen wij opslagkosten in rekening brengen van €20 per week.

Standaard bezorging Nederland en België

Wij laten de transporteur jouw bestelling afleveren. Bij deze optie moet je er zelf voor zorgen dat de bestelling op de juiste plaats komt.

Kies je enkel voor standaard bezorging? Dan dien je het meubel zelf te monteren.

*Kies je voor standaard bezorging met montage? Houdt er dan rekening mee dat het meubel gemonteerd zal worden op de begane grond. Wil je het meubel gemonteerd hebben op een verdieping? Kies dan voor uitgebreide bezorging. Je dient de chauffeur een handje te helpen. Montage aan wanden is niet mogelijk.

Wij monteren geen stoelen, fauteuils, barkrukken en banken.

Uitgebreide bezorging begane grond

Voor leveringen met montage op de begane grond raden wij aan om voor deze verzendmethode te kiezen. Het kan voorkomen dat u een handje moet helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. De montage wordt gedaan door onze chauffeur. Montage aan wanden is niet mogelijk. Bestel je 2 of meer meubels voor uitgebreide bezorging op begane grond rekenen wij hier extra kosten voor, prijs op aanvraag.

Uitgebreide bezorging begane grond: € 59,00

Wij monteren geen stoelen, fauteuils, barkrukken en banken.

Uitgebreide bezorging etage

Voor leveringen met montage op een etage raden wij aan om voor deze verzendmethode te kiezen. Het kan voorkomen dat u een handje moet helpen om de goederen op de juiste plek te krijgen. De montage wordt gedaan door onze chauffeur. Montage aan wanden is niet mogelijk. Dient je meubel met een verhuislift op de gewenste locatie te komen, dan dien je dit zelf en op eigen kosten te regelen. Bestel je 2 of meer meubels voor uitgebreide bezorging op etage rekenen wij hier extra kosten voor, prijs op aanvraag.

Uitgebreide bezorging etage: Per etage € 99,00

Wij monteren geen stoelen, fauteuils, barkrukken en banken.

Levering buiten Nederland en België

Voor bestellingen buiten Nederland en België is alleen standaard levering mogelijk. Kleine pakketten kunnen via DHL verstuurd worden, hiervoor brengen wij verzendkosten in rekening. Grote meubels worden via een andere transporteur geleverd, deze prijs is per pallet en is op aanvraag.

Levering naar eilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en Borkum)

Voor levering naar bovenstaande eilanden berekenen wij extra kosten, prijs op aanvraag.

Levertijd, bezorging en verzendkosten van Loods XL (LoodsXL)