Onze meubelen worden gemaakt vanuit onze eigen fabriek in de stad Groningen. Wij hebben daar ook de klantenservice en onze ontwerpstudio. Daardoor zijn de lijnen tussen onze meubelmakers en de klantenservice erg kort en kunnen we snel schakelen. Bij eventuele vragen kunnen wij snel reageren en aanpassingen doen. Ook hebben we in de fabriek onze eigen spuiterij en meubelafdeling. Hier produceren wij strakke design meubels. In onze meubelfabriek maken we alle meubelen op maat en volgens bestelling.

We hebben een eigen showroom. Tevens staan er diverse meubelen van Loods XL door het hele land bij grote meubelketens. Informeer naar de adressen om in je eigen omgeving de  meubelen te bekijken die bij ons in Groningen gemaakt zijn.

Je kunt onze fabriek en showroom in Groningen altijd zonder afspraak komen bezoeken. Eén van onze medewerkers zal je rondleiden en kan alles uitleggen over de materialen en modellen. Het is ook mogelijk om de bestelling (gratis) af te halen bij onze fabriek.

Is het te ver om naar Groningen af te reizen voor een bezoek aan de showroom? Neem dan contract met ons en leg ons jouw wensen voor. Wij zorgen er dan voor dat je alle informatie ontvangt en desgewenst samples toegestuurd krijgt.

  • Steigerhouten meubelen fabriek in Groningen

Het hoofdkantoor van Loods XL in Groningen

Hier kunnen wij alle vragen en wensen beantwoorden. We hebben 5000 m2 bedrijfsoppervlakte. We staan 24/7 voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

We hebben vijftien gekwalificeerde meubelmakers aan het werk. Ook bieden wij jongeren de kans om bij ons het vak van meubelmaker te leren door middel van een stageplek. De ervaring leert dat diverse scholen in Groningen ons benaderen om hun leerlingen bij ons te plaatsen, omdat we een erkent leerbedrijf zijn.

Wij geven jongeren met een beperking de kans om het vak te leren. Door de juiste begeleiding en voldoende aandacht stimuleren wij deze jongeren om het beste uit zichzelf te halen. Iedere week gaan we met deze jongeren de stand van zaken doornemen en waar nodig stellen wij de doelen bij.

Op deze manier hebben al een aantal jongeren een vast contract binnen onze organisatie gekregen en binnen 3 jaar zijn zij uitgegroeid tot een junior meubelmaker (het voorzagen en schuren van het “ruwe” product).

Neem een kijkje in onze fabriek: