KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Inrichting buiten- of dakterrassen met steigerhout voor bedrijven

Een fijn buitenterras is een aanwinst voor uw bedrijf. Dat geldt het terras van horecazaken en hotels, maar ook voor kantoren en winkels. Een gezellig bankje voor uw winkel waar uw klanten even uitrusten, een dakterras boven het kantoor waar werknemers lekker kunnen lunchen. Patio van hotels of of het terras van uw horecazaak: steigerhout is altijd een geschikte keuze. LoodsXL levert alle meubelen voor de buitenruimte van uw zaak.

Steigerhouten meubilair is perfect voor dagelijks gebruik

Steigerhout is ijzersterk, betaalbaar en kan tegen een stootje. Dat maakt het tot het perfecte materiaal voor intensief, dagelijks gebruik. Steigerhout kan tegen weer en wind. Zeker met een goede behandeling met nano coating kunt u de meubelen van uw terras gerust buiten laten staan. Zo heeft u weinig omkijken naar uw meubilair en toch een gezellige, warme sfeer voor uw zaak. Met een mooie steigerhoutbeits geeft u bovendien een heel eigen look aan uw meubelen. Kiest u voor neutraal of juist een kleurtje?

Sfeer en eenheid in uw interieur

Heeft u binnen in uw zaak ook steigerhout? Dan trekt u het interieur van uw horecazaak, winkel of kantoor prachtig door naar buiten. Hierdoor ontstaat er sfeer en eenheid in het interieur. Steigerhout is een stoere basis die te combineren is met iedere kleur. U drukt met de styling echt uw eigen stempel op uw interieur, maar verandert ook gemakkelijk van stijl. Houdt u van planten? Met een paar mooie zuilen of plantenbakken voor uw zaak maakt u uw interieur helemaal af.

Wij leveren voor uw buitenterras:

  • loungebanken
  • banken
  • terrastafels
  • stoelen
  • zuilen en plantenbakken
  • picknicktafels

Bijvoorbeeld voor Visio De Brink  hebben we de volgende steigerhouten meubilair gemaakt voor buitenterras :

Steigerhouten meubelen op buitenterras voor Hotel Resort Den Berg in Belgie

Voor hotel Den Berg in Londerzeel (België) hebben wij een compleet buiten terras inclusief bar gemaakt. Op deze schitterende locatie worden bedrijfsfeesten georganiseerd. Wij hebben aan de linkerkant van het terras bank model Buffalo en Tucson geplaatst met strakke zwarte kussens. Ook hebben we hocker model Haley en bankje Moore geleverd . In het midden een gave bar van steigerhout met zwart blad. Aan de rechterkant van het terras staan 12 statafels model Stanton met 24 industriële barkrukken model Macon. Het frame van de barkrukken zijn zwart gepoedercoat. Wij adviseren om meubels die buiten staan te laten poedercoaten, om zo roestvorming te voorkomen. De steigerdelen hebben we behandeld met een kleurloze nano coating. Deze coating is water en vuil afstotend. Alles bij elkaar een prachtig geheel om onvergetelijke feesten te organiseren.

Steigerhouten meubelen op bedrijfsterras voor ZERO55 in Apeldoorn

Steigerhouten meubelen op dakterras voor Nijestee in Groningen

Op het dakterras van Nijestee (woningbouwcorporatie) in Groningen hebben wij een aantal industriële tafels model Norman 350 x 120 x 78 (LxBxH) geleverd. De tafels zijn voorzien van een dik blad. De set is compleet gemaakt met bijpassende bankjes. Het steigerhouten blad is behandeld met een kleurloze nano coating en het industriële frame is zwart poedercoat geleverd. De bloembakken maken het dakterras helemaal af en zorgen voor groen midden in de binnenstad.

Steigerhouten loungebank op dakterras voor U2U Training in Brussel

Inrichting met steigerhout voor cafe Valida in Duitsland

Buitenterras in steigerhout voor VZG Verzekering in Heerlen

Neem contact op

Wilt u steigerhouten meubelen voor het dak- of buitenterras, tuin van uw bedrijf bestellen? Neem dan contact op. Liever eerst een kijkje komen nemen? Onze showroom in Groningen is 6 dagen per week zonder afspraak voor u geopend.

watermark