KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Inrichting voor safaritenten, vakantiehuisjes en glampings

Steigerhout is het perfecte materiaal voor het inrichten van safaritenten, glampingtenten en vakantiehuisjes. Het is sterk, duurzaam én betaalbaar. LoodsXL is dé specialist voor projectinrichting met steigerhout. Wij leveren een compleet interieur voor uw accommodatie.Tegen een scherpe prijs éen met een razendsnelle levering. Binnen 2 weken zijn uw tenten of huisjes ingericht, ook bij grote orders.

Steigerhout geeft sfeer en gaat lang mee

Kiest u voor steigerhouten meubelen? Dan zet u gelijk een gezellige sfeer neer. Het robuuste hout met zijn warme kleur is heel sfeervol, voor uw gasten heel belangrijk. Bovendien kan steigerhout kan tegen een stootje en dát is voor u een groot voordeel. De meubelen gaan lang mee en blijven er steeds keurig netjes uitzien. Zo genieten uw gasten week in week uit van hun verblijf in uw vakantiehuisjes, glampingtenten of safaritenten. De steigerhouten meubelen van LoodsXL geven uw gasten het ultieme glampinggevoel: genieten van comfort, ook op vakantie.

Compleet aanbod voor interieur vakantiehuisjes, safaritenten en glampingtenten

Wij leveren het complete interieur voor uw safaritenten, vakantiehuisjes en glampingtenten. Niet alleen banken en bedden, maar ook alle meubelen voor het sanitair, zoals een keukenblok of badkamermeubel bestelt u bij ons. Dit complete aanbod bespaart u veel tijd, want u bestelt alles in één order voor dezelfde scherpe prijs én met dezelfde snelle levering.

Onze voorbeeldset voor een safaritent of glamping

Om u een indicatie te geven van de kosten hebben wij een voorbeeldset van steigerhouten meubelen voor u samengesteld. Uiteraard zijn er vele variaties op deze set mogelijk. U bestelt deze voorbeeldset vanaf €2000,-, inclusief bezorging binnen twee weken en montage.

 • eettafel
 • banken
 • 2 kasten
 • keukenblok
 • wastafelmeubel
 • stapelbed
 • tweepersoonsbed

Bijvoorbeeld voor Countrycamp en Vakantiebank hebben we de volgende meubels per tent:

 • Loungeset Longview
 • Picknicktafel Stokane
 • Tafel model Washington
 • Keukenblok
 • Tweepersoonsbed Tulsa
 • 2 Stapelbedden (200 x 90)
 • 2 Kasten model Nuevo

Ruime ervaring met inrichting vakantiehuisjes, safaritenten en glampings

De projectinrichting van uw vakantiepark kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring op dit gebied, ook werken wij regelmatig samen met de fabrikanten van safaritenten. Daarnaast hebben we door onze ervaring in het inrichten van vakantiehuisjes en safaritenten ook goede relaties met campingeigenaren en ontwikkelaars van vakantieparken. Deze kennis zorgt ervoor dat wij heel goed weten hoe we uw project het beste vorm kunnen geven. Ook als uw project maatwerk nodig heeft.

Perfecte afwerking is de standaard

De scherpe prijs en de razendsnelle levering maken LoodsXL uniek in de markt. Maar daarnaast hechten wij ook grote waarde aan kwaliteit. Perfecte afwerking is bij ons de standaard. Niet alleen omdat we onze meubelen graag een mooi uiterlijk meegeven, maar ook vanwege de veiligheid van uw gasten. Daarom zorgen we voor een gebruiksvriendelijk ontwerp en schuren we onze meubelen extra glad. Zo weten we zeker dat u en uw gasten volop genieten van onze meubelen. Nu, maar ook in de komende jaren.

Steigerhouten inrichtingproject voor camping Molecaten

Voor camping Molecaten hebben wij de volgende steigerhouten meubelen geleverd: tafels model Washington en Vernon, kasten model Nuevo en bedden model Tulsa.

Steigerhouten inrichtingproject voor vakantiewoning en B&B De Oude Winning

Neem contact op

Wilt u meer informatie over projectinrichting voor vakantiehuisjes, safaritenten of glampingtenten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Voor een kijkje in onze showroom in Groningen bent u 6 dagen per week zonder afspraak welkom.

watermark