KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Interieur met steigerhout voor bloemenwinkels en tuincentra

Presentatie is alles bij een bloemenzaak of tuincentrum. In een mooi interieur komen bloemen en planten beter tot hun recht. De winkelinrichting van uw bloemenzaak of tuincentrum is daarom heel belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Want klanten die zich op hun gemak voelen, kopen meer. Met de steigerhouten meubelen van LoodsXL kiest u voor een tijdloos, gezellig en betaalbaar interieur voor uw bloemenzaak of tuincentrum.

Betaalbaar interieur van steigerhout voor uw bloemenzaak of tuinwinkel

Maar ook al verdient de inrichting van uw winkel zichzelf terug, een winkelinterieur uitzoeken doet u niet zomaar. LoodsXL begrijpt dat als geen ander: daarom leveren we u een compleet winkelinterieur voor uw bloemenzaak voor een betaalbare prijs. We leveren uw bestelling binnen 2 weken bij u op de bloemenzaak of tuinwinkel af en nemen u de montage natuurlijk ook uit handen. Zo kunt u snel van uw nieuwe steigerhouten meubilair genieten.

Wij leveren u:

  • presentatietafels
  • oppottafels
  • kasten
  • balie
  • zuilen
  • wastafelmeubel

Zie op foto’s: Inrichting van de winkel ‘Holland Blumen Kauf’ in Augsburg (Duitsland).

Steigerhout is sterk en robuust

Voor de inrichting van een bloemenzaak of tuinwinkel is steigerhout het perfecte materiaal. U weet als geen ander: u werkt met water, potaarde en soms zware materialen. Uw meubilair moet niet alleen mooi zijn, maar ook tegen een stootje kunnen. Wij werken veel voor bloemenzaken, tuinwinkels en ook voor leveranciers van tuinproducten. Vanuit deze ervaring zeggen wij: steigerhout voldoet aan al die eisen. Steigerhout heeft een zeer lange levensduur en is sterk en robuust, ook als het veelvuldig gebruikt wordt.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de inrichting van uw bloemenzaak of tuincentrum met steigerhout? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We denken graag met u mee over de ideale inrichting van uw winkel. Wilt u onze meubelen graag een keer zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Groningen.

LoodsXL- inrichting met steigerhouten (industriele) meubelen voor bloemenwinkels

Bloemenzaak in Duitsland

We hebben de volgende artikelen geleverd: toonbank/Balie in een L-vorm, bloemen trappen, kasten met schuifdeuren, tafelsets, kubus bijzettafels en wandel bekleding in steigerhout.Bekijk hier het eindresultaat.


Inrichting voor Tuinland Groningen

Inrichting voor Tuinland Wilp

watermark