KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

LoodsXL meubelwinkel in Appingedam

LoodsXL biedt jou de kans om alle meubels in het echt te zien dankzij de meubelwinkel in Appingedam. In een unieke ruimte vind je allerlei meubels uit eigen fabriek. Je kunt hier de meubels aanraken, bekijken en uiteraard met onze collega’s overleggen welke maatwerk mogelijkheden er zijn. Verschillende meubels in de winkel op maat te bestellen. Wanneer het meubel niet op maat te bestellen is, denken we graag met je mee over welke oplossing er is.

Welke meubels worden aangeboden in de meubelwinkel?

In de meubelwinkel vind je diverse meubelen, zoals tafels, eetkamerstoelen, kasten en accessoires. Uiteraard van onze verschillende lijnen. Naast de steigerhouten meubelen vind je hier ook industriële, eikenhouten, mangohouten en betonlook meubelen. Een grote variatie aan materialen en soorten. De meubels in de winkel worden gepresenteerd in de standaard maten, maar in overleg is veel maatwerk mogelijk.

Het is mogelijk om in de winkel te overleggen over maatwerk meubelen. In de winkel kun je overleggen met één van onze collega’s wat de mogelijkheden zijn. Ze helpen je graag met meer informatie over de meubelen, materialen en geven ook graag advies welk meubel passend is.

Meubelwinkel Appingedam

Ruim aanbod accessoires

In de winkel vind je een ruim aanbod accessoires. Je kunt neuzen tussen mooie kussens, woondecoratie, kaarsen, borrelplanken en nog veel meer. Daarnaast bieden we ook leuke items aan zoals mini bankjes waarmee de decoratie echt op een voetstuk kan zetten. Kom zeker een keertje langs in de winkel om alle accessoires te bekijken. Koop een leuk cadeau voor de jarige, moederdag, housewarming of gewoon omdat je iemand wat extra’s gunt. Woon je niet de regio? Dan kun je uiteraard ook via onze webshop wat bestellen.

Openingstijden

De winkel in Appingedam is open van woensdag tot en met zaterdag. Tussen 11:00 en 17:00 kun je bezoekje brengen aan de showroom.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 11:00 – 16:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: Gesloten

Adres van de meubelwinkel

Koningstraat 45
9901 ED Appingedam

Parkeren bij de winkel

Het is mogelijk om je auto te parkeren bij de meubelwinkel. Parkeren is gratis.

Meubelwinkel appingedam binnen
watermark