Blog, Douglashout meubelen, Nieuwe producten, Tuin

Douglas houten schutting

Douglas houten schutting

Je wilt in jouw tuin privacy ervaren. Daarom plaatsen wij graag een schutting om de tuin te omheinen. Met een schutting van Douglas hout heb je een natuurlijke afscheiding, waarmee je privacy creëert in jouw tuin.

Waarom zou je kiezen voor Douglas hout?

Douglas hout wordt veelvuldig gebruikt voor buitenmeubelen, maar ook schuttingen. Het hout staat bekend om zijn lange levensduur. Dit is gemiddeld 10 tot 15 jaar. Daarnaast vinden veel mensen de kleur van Douglas mooi. Het hout is warm van kleur. Echter, de kleur van het hout zal verkleuren naar grijsachtig. Dit komt door weersinvloeden zoals zon en regen. Deze verkleuring heeft geen effect op levensduur van het hout. Overigens is het mogelijk Douglas bij te werken, zodat je de warme kleur kunt behouden.

Een douglas houten schutting bestellen bij Loods XL

Wanneer jij kiest voor een Douglas houten schutting kun je deze op maat bestellen bij Loods XL. Het is mogelijk dat onze collega’s bij jou thuis komen meten, anders kun je zelf de maten doorgeven in het offerteformulier. Wil je bepaalde extra’s of een speciale afwerking? Informeer naar de mogelijkheden.

Douglas houten schutting

Onderhoud van een Douglas houten schutting

Douglas houten schuttingen hebben relatief weinig onderhoud nodig. Uiteraard geldt wel dat de levensduur van het hout langer is als je het hout goed onderhoud. Je kunt ervoor kiezen om de schutting te behandelen met een beits of coating, zodat weersinvloeden minder invloed hebben op de staat van het hout. Bovendien is het belangrijk om regelmatig de schutting schoon te houden. Verwijder altijd zaken zoals mos en groene aanslag.

Montage van jouw schutting

Jouw schutting wordt op maat gemaakt en geplaatst op locatie. De schuttingdelen worden gemaakt in eigen fabriek. Wanneer deze onderdelen klaar zijn, wordt er een afleverafspraak gemaakt. Op deze dag wordt de schutting geplaatst door onze collega’s.
Heb je interesse, vraag een offerte aan.

Offerteaanvraag

  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.