Blog, Nieuwe producten, Wooninrichting

Eigen meubelontwerp laten maken

Steigerhouten meubelen op maat

Wil je graag een uniek meubel, maar heb je twee linkerhanden? Dan besteed je dit graag uit aan een professional. Iemand met kennis van zaken en het vakmanschap om jouw meubel te maken. Wij maken het mogelijk elk meubel op maat te bestellen, maar ook eigen ontwerpen in te leveren. Dit ontwerp maken we dan in onze fabriek.

In onze webshop kun je al elk meubel op maat bestellen. Je kunt afmetingen aanpassen, de kleur, de coating, maar ook bijvoorbeeld extra opties toevoegen, zoals een extra lade in een kast. Dit is natuurlijk ideaal en zo geven we je altijd een uniek meubel op maat. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je iets in gedachten hebt, maar we bieden dat niet aan in onze webshop. Dan kun je een eigen ontwerp indienen en daar vertellen we je graag meer over.

Eigen ontwerp

Stel je hebt een idee voor een steigerhouten bank, eettafel of wilt een meubel met betonlook, maar je vindt deze niet terug in onze webshop. Dan kun je dus een eigen ontwerp indienen. Je kunt dan contact opnemen via onze website. Hierbij stuur je een ontwerp mee. Dit kan bijvoorbeeld een schets zijn of een 3D-tekening. Onze meubelmakers en ontwerpers gaan aan de slag met jouw ontwerp. Op basis van jouw idee maken we een ontwerp en offerte.

Altijd maatwerk

Elk meubel dat je besteld bij ons is altijd maatwerk. Er is geen voorraad, dus alle meubelen worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek.

Wanneer je kiest voor een eigen ontwerp kun je uiteraard gebruikmaken van alle mogelijkheden die we al bieden bij onze meubelen. Denk hierbij aan washing en bescherming van het meubel. Het is mogelijk om elk meubel nog een washing te geven. Je kunt kiezen uit een White Wash, Grey Wash of Black Wash. Naast een unieke kleur beschermt je het meubel ook.

Daarnaast heb je keuze uit verschillende soorten bescherming. Zo kun je kiezen voor een kleurloze nanocoating. Deze coating beschermt uw meubel tegen invloeden van buitenaf.

Fabriceren van meubels op maat

Steigerhouten Meubel Fabriek in Groningen

Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, gaan we aan de slag in onze fabriek. Onze meubelmakers maken jouw meubel op maat en zorgen ervoor dat deze binnen twee weken* bij u in huis staat!

Het meubel hoeft je niet meer in elkaar te zetten. Het wordt kant-en-klaar geleverd of door onze monteurs bij je thuis gemonteerd. Zo kun je direct genieten van jouw uniek steigerhouten of betonlook meubel op maat! *Met uitzondering van gepoedercoate stalen frames.

Zelf zien hoe wij werken?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek in Groningen. Dit kan zonder afspraak. Zo kun je ook aan onze materialen voelen en kunnen we in een gesprek de mogelijkheden voor uw eigen ontwerp bespreken.

Neem zeker een kijkje in onze webshop voor meer inspiratie en bestel meubel op maat.

Geef een antwoord