Blog, Tuin

Het ultieme ligbed voor in de tuin

Steigerhouten ligbank/ligbed Tippo

Heerlijk ontspannen in de tuin op een lekker ligbed, met een drankje in je ene hand en een goed boek in de ander. Dat klinkt toch als een fantastisch plan? De tuin moet een persoonlijke oase van rust zijn en een heerlijk ligbed draagt daar zeker aan bij! Wat is het ultieme ligbed voor jou? En waar moet je op letten bij de aanschaf van een ligbed? In deze blog nemen we je mee in de wereld van het ultieme ligbed.

De voordelen van buiten zijn

Ontspannen en genieten van rust is in deze tijd van essentieel belang. Na een lange dag werken wil je graag ontspannen in jouw oase van rust, de tuin. Een momentje voor jezelf en genieten van de natuur is niet alleen stress verminderend, maar ook goed voor je mentale gezondheid. Wanneer er dan een lekker ligbed klaar staat in de tuin, kan dit niet meer mis gaan.

Steigerhouten ligbed

Wanneer je al meerdere steigerhouten tuinmeubelen hebt, zoals bijvoorbeeld een steigerhouten loungeset, dan is het een goede keuze om voor een steigerhouten ligbed te gaan. Zo houd je eenheid en rust in de tuin en zijn alle tuinmeubelen perfect op elkaar afgestemd. 

Steigerhouten ligbedden zijn verkrijgbaar als een standaard ligbed, maar ook als hemelbed. Je kent de mooie plaatjes vast wel! De Ibiza vibe met een groot hemelbed vol kussens om heerlijk in te loungen. Ook heel praktisch wanneer je op zoek bent naar een 2-persoons ligbed voor in de tuin. Wie wil dat nu niet, het vakantiegevoel in eigen tuin. 

Douglas ligbed

Douglas hout is razend populair op dit moment. Wellicht heb je deze houtsoort al verwerkt in de tuin? Dan is de keuze voor een Douglas ligbed natuurlijk snel gemaakt. Ook perfect te combineren met een mooie Douglas houten bloembak, om meteen dat stukje natuur in de tuin te halen. 

Ligbed kussen

Om een ligbed comfortabel te maken kun je deze voorzien van kussens. Een ligbed kussen wordt bij ons op maat gemaakt en is te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Zo kun je het ligbed afstemmen naar eigen wens. Je kunt hiervoor stofstaal samples bestellen, om zo de perfecte kleur te kunnen kiezen. 
Enthousiast geworden om een ligbed aan te schaffen? En klaar om ultiem te gaan genieten in eigen tuin? Neem gerust een kijkje in ons assortiment ligbedden.

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies, neem dan contact op.