Balkon, Blog

Het ideale tuinbankje voor op het balkon

Teakhouten bankje Daria 125 x 64 x 90 cm

Wanneer je op jouw balkon wilt gaan genieten van het mooi weer, dan wil je daar ook lekker bij kunnen zitten. Een tuinbankje is hiervoor de perfecte oplossing. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het is ook hartstikke praktisch. Op een balkon moet je namelijk zuinig zijn op de ruimte die je hebt. 

Met een tuinbankje kan iedereen zijn balkon inrichten! Zo is er voor ieder balkon is wel een geschikte balkon bank te vinden. Een balkon bank komt voor in verschillende afmetingen en materialen. Bij ons in het assortiment vind je:

Er is er altijd wel één die perfect op jouw balkon past. Een steigerhouten tuinbank is ook een slimme manier om optimaal gebruik te maken van de ruimte die je hebt. En wat extra handig is, wij maken de tuinbanken op maat. Het past dus altijd!

Douglas tuinbankje Lada

Verschillende designs tuinbankjes

In het assortiment vind je verschillende modellen tuinbanken. Met brede of smalle armleuningen of zonder armleuningen. De tuinbanken met een brede leuning zijn ideaal om je drankje op kwijt te kunnen en hebben een stoere uitstraling. De tuinbanken uit het assortiment hebben bijna allemaal schuine rug- en/of armleuningen voor extra comfort. Laat dat genieten en relaxen op je balkon maar beginnen.

Douglas houten tuinbank Nucla met opbergruimte

Opbergruimte tuinbank

Bij vrijwel alle tuinbanken kun je kiezen voor een extra opbergruimte onder het zitvlak. Hier kun je dan bijvoorbeeld gemakkelijk de tuinkussens of andere accessoires droog in opbergen. Zo is alles netjes opgeruimd en wordt de tuinbank meteen multifunctioneel.

Bescherming van jouw tuinbankje

Op welke manier jij het balkon ook gaat aankleden, wij raden je aan om je nieuwe tuinmeubelen altijd door ons te laten behandelen met een nanocoating. Zo kun je het langst genieten van jouw mooie tuinbank.

Nanocoating voor tuinbankje

Een nanocoating is een waterafstotende laag die je houten tuinmeubelen beschermt tegen vocht en vuil. De nanocoating is kleurloos en dus ook te combineren met een washing. 

samples washing en nanocoating

Washing voor tuinbankje

Voor verschillende tuinbankjes uit het assortiment wordt in de webshop een keuzemenu getoond. In dit keuzemenu kun je ook kiezen voor een washing. Deze washing is al voor veel mensen een bekend fenomeen. Met een washing verander je namelijk gemakkelijk de kleur van jouw tuinbankje. 

Je hebt keuze uit een white wash, grey wash of een black wash. Om te kijken wat het beste bij jouw balkon past, kun je hiervan samples bestellen. Op je gemak bekijk je thuis was het beste past en maakt zo gemakkelijker jouw keuze.