Aanbiedingen, Blog

Halloween acties

Halloween Sale

Halloween is overgewaaid vanuit Amerika. Een dag waarop je iedereen de stuipen op het lijf mag jagen. Maak jij thuis er ook een griezelig feestje van? Ook in Nederland doen we steeds vaker mee aan het Halloween feest. Een reden voor een feestje is het zeker en Loods XL doet graag mee met leuke kortingen.

Hoe werken onze acties tijdens Halloween?

Halloween is dit jaar op 31 oktober. Het feest van Halloween wordt gevierd met aantrekkelijke aanbiedingen bij Loods XL. Onze kortingsactie geldt op alle meubelen (met uitzondering van OUTLET meubels). Om gebruik te maken van de korting heb je een coupon nodig. Houd onze Facebook en onze website in de gaten voor meer informatie.

Je kunt de korting gebruiken voor alle meubelen, met uitzondering van outlet meubels. Alleen tijdens de geldende data mag je gebruik maken van de korting. De korting zie je terug op je uiteindelijke rekening. Maak gebruik van de Halloween korting? Dan kun je geen andere kortingsbonnen gebruiken. Het is niet mogelijk om andere acties te combineren tijdens de actie. Wil je meer weten? Lees onze algemene voorwaarden met betrekking tot korting hier.

Bestel niet te overhaast tijdens Halloween

Loods XL maakt het mogelijk om vrijwel elk meubel op maat te bestellen. Dat is natuurlijk fijn, maar deze meubels bestel je niet zomaar. Bestel daarom ook niet te overhaast tijdens deze kortingsactie. Denk altijd goed na over de ruimte en de eventuele extra toevoegingen. Meet thuis goed de ruimte op en laat je eventueel adviseren of helpen door de klantenservice. Zij kunnen je helpen met bijvoorbeeld het inmeten van een meubel.

Wil je graag wat bestellen, maar twijfel je over bijvoorbeeld een kleur? Bestel dan samples om zeker te zijn van de juiste kleur voor je. Ontdek ook zeker onze tips voor het bestellen van meubelen in de blogartikelen. Zo kun je lezen over;

 

Geef een antwoord