KLANTWAARDERING 8+
Binnen 1-4 weken geleverd
Betaalbaar Maatwerk

Behandeling van steigerhouten meubelen

Met een goede behandeling van uw steigerhouten meubelen blijven deze nog langer mooi. Dit kost u weinig tijd en heeft een groots effect. Een hoogwaardige nano coating beschermt uw meubelen tegen vocht en vuil van buitenaf zonder het hout uit te drogen. Daarna heeft u natuurlijk de keuze voor een gekleurde beits. Kiest u voor een neutrale tint of een mooi kleurtje? LoodsXL adviseert u graag over de behandeling en het onderhoud van uw steigerhouten meubelen.

Nano coating houdt uw steigerhouten meubelen mooi

Wij adviseren om uw steigerhouten meubelen voor gebruik te behandelen met een nano coating. De nano coating zorgt ervoor dat het steigerhout goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Zeker als uw steigerhouten meubelen iedere dag buiten staan is dit belangrijk. Een nano coating werkt waterafstotend. Hierdoor blijft er geen vocht in de meubelen hangen die het hout kan aantasten. Zo verlengt u de levensduur van uw steigerhouten meubelen.

Nano coating stoot vocht en vuil af

Waterafstotende Nano coating: stoot vocht en vuil af U brengt nano coating aan op een schone ondergrond. Na het aanbrengen van de nano coating wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger. Ideaal voor meubelen in de horeca bijvoorbeeld, want daar hebben steigerhouten meubelen heel wat te verduren. Het vocht en vuil blijven op de nano coating liggen, maar trekken niet in het meubel. Dit voorkomt vlekken en schimmelvorming. Het is belangrijk om meubelen met een nano coating niet schoon te maken met een microvezeldoekje. Dit beschadigt de beschermlaag. Ook agressieve schoonmaakmiddelen raden wij af.

Steigerhoutbeits in verschillende kleuren

Na de behandeling met een nano coating heeft u de optie om kleur aan te brengen met steigerhoutbeits. Dit hoeft niet, maar mag natuurlijk wel als u dit mooier vindt. Denk bijvoorbeeld aan whitewash of greywash. Hoe meer lagen u aanbrengt, hoe donkerder het effect is. Zo creëert u echt een eigen sfeer op uw terras. Door de nano coating is uw steigerhouten meubel goed schoon te houden. Behandeling van steigerhouten meubelen: washing en nano coating

Steigerhoutbeits werkt vochtregulerend en ondersteunt dithet effect van de nano coating. Ideaal wanneer u steigerhouten meubelen op het terras van uw horecazaak heeft staan. Uw meubilair heeft dan heel wat te verduren.

Steigerhoutbeits in verschillende kleuren

Na de behandeling met een nano coating heeft u de optie om kleur aan te brengen met steigerhoutbeits. Dit hoeft niet, maar mag natuurlijk wel als u dit mooier vindt. Denk bijvoorbeeld aan whitewash of greywash. Hoe meer lagen u aanbrengt, hoe donkerder het effect is. Zo creëert u echt een eigen sfeer op uw terras. Steigerhoutbeits werkt vochtregulerend en ondersteunt het effect van de nano coating.

Schoonmaken van steigerhouten meubelen

Na een goede behandeling met een nano coating heeft u weinig omkijken meer naar uw steigerhouten meubelen. Schoonmaken van steigerhouten meubelen kan met een vochtige doek en/of een borstel. Het is raadzaam om de nano coating jaarlijks opnieuw aan te brengen. Tussendoor hoeft u verder niets aan de meubelen te doen.

Plaats uw steigerhouten meubelen in de zon en wind

Om uw steigerhouten meubelen zo lang mogelijk mooi te houden, raden wij aan om de meubelen in de zon en wind te zetten en deze niet af te dekken. Dit geldt vooral voor steigerhouten meubelen zonder nano coating. Steigerhout neemt vocht op, maar droogt ook weer snel. Hiervoor moet het hout wel de kans krijgen. Met vochtig, afgedekt hout loopt u het risico op houtrot. U beschermt uw steigerhouten meubelen het beste door de elementen hun werk te laten doen. Een goede nano coating is wat ons betreft altijd de eerste keuze.

Steigerhout in de winter

Bij een goede behandeling kunnen steigerhouten meubelen prima buiten staan in de winter. Maar wanneer u de beschikking heeft over een opslag voor uw meubelen dan heeft dit natuurlijk altijd de voorkeur. U kunt uw steigerhouten meubelen ook op een paar latjes zetten in de winter. Zo beschermt u de meubelen tegen optrekkend vocht en kan de wind er onderdoor. Het is nog mooier wanneer u kans ziet om ook op de onderkant van uw meubel een nano coating aan te brengen tegen optrekkend vocht.

U kunt Water- en Olie afstotende Nano coating PF Care 102 bestellen op onze site: www.steigerhouttrend.nl.

Wilt u meer weten?

Heeft u nog meer vragen over de behandeling van uw steigerhouten meubelen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer.

watermark