Blog, Kinderkamer

Hemels slapen in een steigerhouten kinderbed

Steigerhouten bed Capac

Een steigerhouten kinderbed is in verschillende stijlen te bestellen. Het hout is veelzijdig en hierdoor zijn de mogelijkheden ook groot. Je kunt er unieke bedden mee maken. We nemen je graag mee door alle opties die van het assortiment steigerhouten kinderbedden. Zodat je een unieke kinderkamer maakt voor jouw zoon of dochter.

Heerlijk wegdromen in een kinderbed van steigerhout

Voor elke ouder gaat veiligheid voor. De keuze voor steigerhout lijkt dan ook vaak niet voor de hand te liggen. Toch is een steigerhouten kinderbed zeker veilig. De planken die worden gebruikt voor het kinderbed worden eerst machinaal geschuurd. Zo zijn de planken splintervrij. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken.

Valt jouw kind wel eens uit bed? Dan is het zelf mogelijk een uitvalschot te plaatsen bij het bed. Zo hoef je daar geen zorgen om te maken. Dit schot is later weer te verwijderen.

Steigerhouten bedstee voor kinderen

Lekker knus slapen in jouw eigen bedstee. Dat wil ieder kind wel! De bedstee wordt volledig gemaakt van steigerhout en biedt verschillende opties. Een trappetje, figuurtjes in de deuren of bloembak. Alles is mogelijk met dit bed. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Hier wil jouw kind zeker wel in slapen.

Steigerhouten bedstee Elko
Steigerhouten bed Elko

Hemels overnachten met een dakje

Veel kinderen slapen graag beschermd. Knuffels helpen om te slapen, maar beschutting ook. Wat dacht je van steigerhouten kinderbed Den Haag? Dit bed is aan te vullen met bijvoorbeeld lades voor opbergen, maar ook leuke figuurtjes. Zo maak je ook dit helemaal eigen wens en smaak.

Steigerhouten bedstee Den Haag
Kinderbed Den haag

Of laat jouw kind slapen in een leuk steigerhouten huisje. Kinderbed Hunter. Lekker gluren vanuit het raampje naar jouw knuffels vanuit het bed. Ook bij dit bed zijn de mogelijkheden voor maatwerk.

Steigerhouten bed Hunter
Kinderbed Hunter

De hoogte in

Vrijwel elk kind droomt van een hoogslaper. Een steigerhouten hoogslaper vormt vaak ook een goede oplossing wanneer de kinderkamer klein is. Je bespaart ruimte en jouw kind kan lekker dromen in de hoogslaper. Onder de hoogslaper blijft ruimte voor een bureautje of een speelhoek.

Steigerhout in de kinderkamer

Steigerhouten kinderbedden geven een unieke look aan de kinderkamer. Je kunt de look compleet maken met bijvoorbeeld een steigerhouten kledingkast. Maar je kunt de look ook helemaal compleet maken met een steigerhouten kaptafel voor kinderen. Of een steigerhouten kinderkeukentje om jouw kind in stijl te laten spelen.

Steigerhouten speelgoed keuken Noxon
Steigerhouten speelkeukentje

Steigerhout is robuust, maar er is ook te werken met een white, grey of black washing. Hiermee behoud je wel de structuur van het hout, maar geef je een andere kleur aan het hout. Zo maak je het helemaal passend in de kinderkamer! Zo zie je maar dat steigerhout een goede optie is in de kinderkamer.

Geef een antwoord