Betonlook meubels, Blog, Tips, Woonkamer

Jouw betonlook meubel bestellen

Betonlook eettafel ovaal Datil met matrixpoot

We onderscheiden ons omdat je bij ons maatwerk meubelen op een gemakkelijker manier kunt bestellen. Dit is natuurlijk ontzettend handig. Simpelweg omdat je een meubel besteld die helemaal voldoet aan jouw eisen. Maar dit betekent wel dat je rekening moet houden met een aantal zaken. Bovendien moet je goed inlezen over de mogelijkheden. In dit artikel leggen we je uit waarop je moet letten bij het bestellen van een betonlook meubel.

De maten van het betonlook meubel

De eerste stap is het inmeten van een betonlook meubel. Is het belangrijk dat het meubel precies past? Dan kun je altijd contact opnemen voor meer informatie. De klantenservice kan je helpen met het bepalen van de juiste maten. Zij weten precies waar je op moet letten en zo weet je zeker dat het meubel altijd past. Zorg er in ieder geval voor dat je het meetlint bij de hand hebt en alles correct uitmeet.

Behandeling van een betonlook meubel

Bij elk betonlook meubel heb je keuze voor een waterafstotende laag. Deze behandeling van het betonlook meubel wordt aangebracht, wanneer je dit aangeeft bij je bestelling. De behandeling beschermt tegen vocht en vlekken. Het is aan te raden om deze zeker toe te voegen bij meubels zoals betonlook salontafels en tafels met betonlook.

Ondanks deze behandeling is het bij een tafel en salontafel altijd slim om ook onderzetters te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld hete thee drinkt. Of een tafelkleed te gebruiken tijdens het eten. Zo voorkom je alle nare vlekken. Let ook op met scherpe voorwerpen, zoals sleutels of messen. Gooi niet zomaar voorwerpen op de tafel.

Zet een betonlook meubel niet buiten neer. Ondanks de behandeling kan een betonlook meubel hier niet tegen. Gebruik dus een betonlook tafel niet als tuintafel.

Een betonlook meubel op maat maken

Een betonlook meubel wordt op maat gemaakt met behulp van de gegevens van jouw bestelling. In het keuzemenu heb je diverse zaken aangegeven. De meubelmakers van Loods XL gaan dan aan de slag voor jou en maken het meubel.

Een betonlook meubel wordt gemaakt met hout en beton ciré. Met hout wordt het meubel eerst gebouwd, waarna met beton ciré het meubel wordt bewerkt. Meerdere lagen beton ciré worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een look dat lijkt op beton, maar het zeker niet is.

Alleen de zichtzijden van het meubel krijgen beton ciré. De zijden die niet zichtbaar zijn, worden geverfd. Dat betekent dat de betonlook alleen wordt aangebracht op de plekken waar je daadwerkelijk zicht op hebt, wanneer je het meubel plaatst.

De kleur bepalen

Betonlook meubelen komen in vier verschillende kleuren. Ga je voor wit, middengrijs, betongrijs of toch voor antraciet? De keuze is aan jou en dat maakt het soms ook moeilijk. Van de betonlook kleur zijn samples te bestellen in de webshop. Hiermee kun je de kleur bepalen.

Nu je precies weet waarop je moet letten, is het natuurlijk tijd om te bestellen.

Geef een antwoord