Eetkamer

Maak de look compleet met dé perfecte eetkamerstoelen

High five chair velvet - zand

Een goede eetkamertafel is niet compleet zonder de juiste stoelen. Eetkamerstoelen maken vaak een groot verschil. Niet alleen hoe je aan de tafel zit, maar ook voor de complete look. Met alle verschillende stoffen kun je ook verschillende sferen neerzetten. Zo is een leren stoel perfect voor een industriële stoer look, waar je juist met Teddy stof juist een moderne zachte sfeer kunt creëren. Zo is elke stoel weer uniek.

Leren eetkamerstoelen

Een leren eetkamerstoel is zowel goed te combineren met volledig houten tafels, als tafels met hout en staal. De stoelen zijn stoer en de look is clean. Leren eetkamerstoelen kun je makkelijk afnemen met een doek en zijn snel schoon. In het assortiment vind je stoelen van kunstleer en eco-leer. Kunstleer kun je makkelijk onderhouden met een vochtige doek. Je hebt de stoel zo schoon. Eco-leer wordt gemaakt van echt leer en polyester. Je kunt stoelen van eco-leer makkelijk schoonmaken met een vochtige doek en niet zoals normaal leer.

Eetkamerstoel Barrel Cognac
Eetkamerstoel Barrel in Cognac kleur

Zachte eetkamerstoelen

Een teddy stoel is lekker zacht en geeft een mooie rustige look aan jouw eetkamertafel. Teddy stof is gemaakt van katoen, polyester en acryl. Het is een andere benaming voor borg stof. Teddy stof wordt veel gebruikt voor moderne interieuren of voor een Scandinavisch interieur. De stof geeft ook direct een speelse look aan de stoel. Wees voorzichtig met het gebruik van de stoel.

Bubble chair teddy wit
Teddy stoel Bubble

Velvet eetkamerstoelen

Velvet stof heeft een rijke uitstraling. Deze stof komt terug verschillende interieurstijlen, zoals industrieel, maar ook modern en landelijk. Je kunt er echt alle kanten mee op. Wanneer je hebt gemorst, is velvet stof makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De stoel stofzuigen één per maand is voldoende, zet wel de stofzuiger op een lage stand. Je hebt met een velvet eetkamerstoel dus een makkelijke royale stoel.

Wave chair velvet - zand
Eetkamerstoel Wave met velvet stof

Bouclé eetkamerstoelen

Bouclé heeft zijn populariteit te danken aan Chanel. De stof is geweven met stukjes en deze stukjes vormen lusjes. Het is een robuuste stof die lekker zacht is. De stoelen zijn robuust en goed te combineren in een modern of industrieel interieur. Bij het onderhoud van deze stof is belangrijk dat je nooit wrijft. Heb je een vlek? Dep dan de vlek in plaats van wrijven. Dit kan niet bij Bouclé.

Fauteuil Nora taupe bouclé
Eetkamerstoel Nora met Bouclé stof

De keuze in stofmateriaal maakt het verschil

De keuzes die je maakt voor de stoffen die je kiest van een eetkamerstoel kan het verschil maken. Bij een eetkamertafel mag een eetkamerstoel wel een statement zijn. Varieer met stoelen of maak een mooie eenheid met allemaal dezelfde stoelen. Maak de ruime juist zachter met wat teddy stof of ga toch voor een stoere look met leer. Maar bekijk zeker alle eetkamerstoelen voor jouw complete look.

bekende stof gevormd wordt. De stof heeft zijn populariteit te denken aan het Franse modehuis Chanel.

Geef een antwoord