Blog, Slaapkamer

Top 5 steigerhouten bedden

Steigerhouten bed Lima met fruitkisten

Steigerhouten bedden worden steeds populairder. Elk bed is uniek dankzij de steigerplanken. Bovendien hebben ze een robuuste look. Door de veelzijdigheid van steigerhout past het ook nog eens in elke woonstijl. In deze blog delen we graag met jou onze top vijf steigerhouten bedden voor extra inspiratie.

1. Steigerhout bed Lima met fruitkistjes

Steigerhouten bed Lima met fruitkisten
Steigerhout bed Lima met fruitkistjes

Steigerhout bed Lima is een absolute topper. En dat is ook niet gek! Dit bed is uniek dankzij de gebruikte fruitkistjes. Ze bieden extra opbergruimte onder het bed. Standaard wordt dit bed geleverd met 8 fruitkistjes. Dat betekent dus ook genoeg opbergruimte. Maar heb je niet genoeg ruimte voor zo’n groot bed? Dan is het ook mogelijk te kiezen voor een kleiner bed, met uiteraard minder fruitkistjes.

 

Dit bed past perfect in een landelijk woonsfeer. Houd jij van een beetje romantiek in de slaapkamer en wil je graag een rustige, maar robuust sfeer? Dan is dit bed perfect in jouw slaapkamer!

 

2. Steigerhouten bed Destin

Steigerhouten bed Destin
Steigerhouten bed Destin

Dit stoere model past in elke slaapkamer. Niet alleen omdat het ontwerp simpel maar mooi is, maar ook verkrijgbaar in alle afmetingen. Zo is dit dus een perfect bed voor de kinderen en volwassen.

Bed Destin is geheel naar jouw wensen aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een hoger hoofdbord of extra lades onder het bed. Maar met dit model kun je nog meer. Op zoek naar een leuk bed in de kinderkamer? Het is mogelijk om bij dit bed een extra matras toe te voegen.

3. Kajuitbed Stockton

Steigerhouten kajuitbed Stockton
Kajuitbed Stockton

Kajuitbed stockton is een populair bed voor de kinderkamer. Dit bed tover je namelijk ook zo om in een bankje. Voeg wat kussentjes toe en je zit heerlijk in bed een boek te lezen. Bovendien kun je ook hier weer extra opbergruimte toevoegen.

De leuke details en extra opbergruimte maakt dit bed perfect voor in de kinderkamer. Zo draag jij bij een opgeruimde kamer voor jouw zoon of dochter.

4. Steigerhouten bed Warwick

Steigerhouten bed Warwick
Steigerhouten bed Warwick

Steigerhouten bed Warwick is een bed met eindeloze mogelijkheden. Met of zonder hoofdbord, een washing of extra opbergruimte. Dit maakt het een perfect bed voor in elke slaapkamer. Je past in onze webshop gemakkelijk het bed aan naar jouw voorkeuren. Dat maakt ook waarom dit bed behoort tot één van onze populaire bedden.

5. Steigerhouten bed Mina

Steigerhouten bed Mina
Steigerhouten bed Mina

Houd jij van industriële woonsfeer? Dan is steigerhouten bed Mina perfect! Het bed heeft een stalen frame en geeft het een stoere look. Het bed wordt steeds meer verkocht. De industriële look wordt ook steeds populairder.

Ben jij toe aan een nieuw bed? Kijk dan snel in onze webshop.

Wil je tips voor de onderhoud van een steigerhouten meubel? Lees hier dan alles over onderhoud van deze meubels.

Geef een antwoord