Blog, Eetkamer

Top 5 industriële eettafels van LoodsXL

Betonlook eettafel Swink

In ons assortiment vind je een groot aanbod eettafels. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je door het hout de tafels niet meer ziet. We vertellen je in deze blog dan graag meer over onze populairste eettafels!

1. Betonlook eettafel ovaal Swink

Betonlook tafel met industriële matrixpoot Swink
Betonlook eettafel ovaal Swink

Deze prachtige betonlook eettafel met stoere brede industriële poten is de favoriet van onze klanten. Met een dik tafelblad van 4 centimeter en een prachtige cleane look staat hij ook met stip op nummer één. De dikke industriële poot staat erg stoer en geeft je woonkamer een krachtige uitstraling. Bovendien is deze tafel leverbaar in verschillende kleuren.

Zo pas je gerust de tafel aan geheel naar jouw smaak en interieur. Doordat Loods XL levert op maat is mogelijk te kiezen uit schillende afmetingen. Het maakt dus niet hoe groot de ruimte is.

Mochten de juiste afmetingen niet beschikbaar zijn de webshop, dan kun je altijd contact opnemen. We produceren graag jouw meubel geheel op maat.

2. Betonlook eettafel Fiatt

Betonlook tafel Fiatt met industriele U poot
Betonlook eettafel Fiatt

Eettafel Fiatt met betonlook lijkt erg op onze populairste eettafel, maar heeft een minder lichte uitstraling. Het blad is dik en straalt met zijn donkere kleur klasse uit. De prachtige dikke industriële poten zorgen voor een opvallend geheel.

Deze tafel staat prachtig in een lichte kamer.  Wil je een ware eyecatcher dan is deze tafel zeker geschikt. Mocht je een andere kleur prefereren of bepaalde afmetingen, dan is maatwerk bij deze tafel ook geen probleem. Loods XL levert alle meubelen volledig op maat.

3. Eikenhouten tafel Avoca met industriële poten

Eikenhouten tafel Avoca
Eikenhouten tafel Avoca

De tafel Avoca wordt gemaakt van ons sterke steigerhout en prachtige industriële poten. Het contrast tussen de donkere poten en het lichte blad maken deze tafel tot onze populairste industriële tafel. De neutrale kleuren doen het goed bij verschillende kleuren eetkamerstoelen. 

Dankzij deze tafel combineer je eindeloos in elk interieur. Het heeft zowel een klassieke of moderne uitstraling. Dit maakt het aantrekkelijk voor velen. Desalniettemin blijft het een unieke uitstraling behouden. Uiteraard is ook deze tafel geheel op maat verkrijgbaar. Zo pas je afmetingen, kleur en andere onderdelen gemakkelijk aan bij bestelling.

4. Steigerhouten tafel Bluff met rond blad en kruispoten

Steigerhouten tafel Bluff
Steigerhouten tafel Bluff met rond blad

Een ronde tafel maakt samen eten nog gezelliger. Onze ronde steigerhouten tafel Bluff met een rond blad kan dus ook niet ontbreken in onze top 5 tafels. De kruispoot wordt gemaakt van hout en maakt de tafel een geheel. De diameter van het blad is geheel naar eigen smaak te maken. Daarnaast is de tafel geschikt voor binnen en buiten. Een van onze makkelijkste modellen. 

Ronde tafels worden steeds populairder. Niet alleen omdat het speels staat in het interieur. Ook omdat het meer gemak biedt dan een standaard rechthoekige tafel. Loods XL biedt ook deze ronde tafel aan op maat.

Kies gerust voor een coating, washing of ander afmeting. Zo maak je een tafel geheel naar wens. Zo creëer je een interieur geheel op maat, maar ook passend in elke ruimte.

5. Steigerhouten tafel Challis met landelijke x-poten

Steigerhouten tafel Challis
Steigerhouten tafel Challis

Deze steigerhouten tafel lijkt erg op nummer twee, maar heeft witte x-poten. Deze poten zijn niet van staal, maar van hout. Challis is net als al onze andere tafels in meerdere vormen en maten te bestellen. Doordat het blad en de poten vergelijkbaar van kleur zijn, straalt deze tafel eenheid uit. De tafel past goed in een landelijk interieur.

Deze steigerhouten tafel met een twist is functioneel en past in verscheidene interieurstijlen. De kruispoten maakt het modern, maar dankzij het hout is het nog steeds een klassieke tafel. Dit biedt de tafel vele mogelijkheden. Ook deze tafel is geheel op maat verkrijgbaar.

Benieuwd naar onze andere steigerhouten tafels? Kijk dan vooral eens rond in onze webshop

Geef een antwoord