Blog, Slaapkamer

Verschillende looks in de slaapkamer met steigerhout

Steigerhouten eenpersoonsbed Buxton met industrieel voeteneind

Veel mensen maken de fout door te denken dat steigerhout niet te combineren is met verschillende woonstijlen. Ze denken standaard aan een traditionele look bij steigerhouten meubelen. Maar het tegendeel is waar. Met dit hout valt ontzettend goed te combineren. In deze blog vertellen wij je graag meer over drie verschillende looks die te creëren zijn met steigerhout in de slaapkamer.

De beach look

Geniet jij ook altijd van het strand? De rust van de zilte zee en natuurlijk alle plezierige herinneringen aan zomer aan vakantie. Het is ook zeker niet gek dat mensen graag deze look doorvoeren in hun interieur. De speelse effecten van deze look fleuren het interieur op, maar bij deze stijl wordt ook veel hout en basiskleuren gebruikt. Dit geeft een garantie voor rust en dat is wat jij wilt in een slaapkamer.

Wanneer je aan strand denkt, dan denk je natuurlijk aan shutters. In onze webshop vind je bijvoorbeeld een nachtkastje en kledingkast met shutters. Dit geeft zeker het gevoel van zon, zee en strand.

Steigerhouten nachtkastje Loiza
Steigerhouten nachtkastje Loiza

Steigerhouten nachtkastje Loiza en de kast met shutters kun je het beste compleet maken met een witte washing. Dit geeft het helemaal een beach look! De kasten zijn goed te combineren met ons steigerhouten bed Odessa. Het bed heeft een simpel design. Hierdoor behoud je de rust in de slaapkamer. Ook dit bed kun je natuurlijk behandelen met een washing.

Steigerhouten bed Odessa
Steigerhouten bed Odessa

De industriële look

Steigerhout combineert heel goed met moderne materialen. Deze combinatie van modern en hout geeft het ook direct de populaire industriële look. Wil je een trendy slaapkamer? We laten je graag zien hoe je deze stijl doorvoert in de slaapkamer.

Je start natuurlijk met de basis; een stevig bed! Ons steigerhouten bed Roby heeft stevige industriële poten. Het design is simpel en strak. Dit vormt een rustige basis in de slaapkamer. Natuurlijk is het nu tijd om de slaapkamer verder in te richten met industriële meubelen, zoals een nachtkastje.

Steigerhouten nachtkastje Steff
Steigerhouten nachtkastje Steff

Steigerhouten nachtkastje Steff heeft een strak design. De x poten geeft het kastje een speelse look! Zo worden de industriële meubelen niet te zwaar voor in de slaapkamer. Uiteraard wil je de look compleet maken met een mooie kast. Denk eens aan onze kledingkast Elcho. Deze kast heeft een industrieel frame en biedt meer dan voldoende ruimte voor alle kleding.

Een landelijke look

De landelijke interieurstijl staat bekend om zijn sfeervolle en gemoedelijke uitstraling. Vaak wordt het combineert met lichte kleuren en lichte houtsoorten. Het liefst heb je ook verweerd hout bij deze stijl. Steigerhout past daar perfect in.

Bij landelijk hoort ook altijd een mooie twist naar gebruikte en oude voorwerpen. Kies daarom zeker als basis voor dit bed met fruitkistjes. Het is een uniek bed van steigerhout. Uiteraard kun je dit bed een prachtige washing geven en in onze webshop variëren met het hoofdbord. Zo maak je een prachtige basis voor de slaapkamer. Lees hier meer over de landelijke woonstijl.

Steigerhouten bed Lima met fruitkisten
Steigerhouten bed Lima met fruitkistjes

In onze webshop vind je ook prachtige bijpassende nachtkastjes, zoals deze en bijpassende kledingkasten. Zo maak je de landelijke look in de slaapkamer compleet.

Geef een antwoord