Aanbiedingen, Blog

Black Friday aanbiedingen bij Loods XL

35% Black Friday SALE korting op ALLES

Black Friday betekent korting! Deze feestelijke actie is overgevlogen uit Amerika. Loods XL doet ook mee met deze actie. Een week lang kun je genieten van de beste acties, maar wat mag je verwachten? Wij leggen je het graag uit.

Hoe werken onze Black Friday acties?

Op 24 november is het Black Friday. Daarom vieren wij rond deze tijd Black Friday week. Tijdens deze actie geniet je van leukste kortingen op alle meubelen.

Tijdens deze dagen heb je korting op alle meubelen, met uitzondering van de outlet meubels. Alleen op de geldende data kun je gebruikmaken van de korting en wordt dit verrekend op je rekening. Hierbij kun je geen gebruik maken van andere acties, zoals kortingsbonnen, om dit te combineren met Black Friday acties. Houd zeker onze Facebook in de gaten voor alle informatie! Lees meer over onze voorwaarden met betrekking tot korting.

Bereid je aankoop goed voor!

Een meubel op maat bestellen is gemakkelijk in de webshop van Loods XL. Maar een maatwerk meubel bestel je niet zomaar. Denk altijd goed na over de maten, kleur en andere toevoegingen die je toevoegt aan de bestelling. Meet thuis goed op of het meubel past, vraag eventueel samples aan van bijvoorbeeld een washing.

Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat je een meubel besteld dat past in jouw interieur. Wil je graag meer informatie? Dan helpt onze klantenservice je graag! We helpen je graag met het kiezen en maken van het perfecte meubel. Neem altijd contact op bij twijfel.

Wil je graag meer lezen over het bestellen van een meubel op maat? Dat kan er zijn verschillende behulpzame artikelen geschreven over het bestellen van meubels op maat.

Lees hier meer over:

Daarnaast kun je onze blog artikelen raadplegen voor tips en onderhoud. In allerlei artikelen vertellen we meer over deze zaken. Zo wordt het kiezen van het perfecte meubel een stuk makkelijker!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gebracht van de start van de actie en de deelnemende producten.

Geef een antwoord